Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

13. 04. 2010

EEN-apr-01

Madžarsko podjetje, ki je specializirano na področju električnega izvajanja in proizvaja visoko centralno napetost, ponuja podizvajalska dela in išče podjetja, ki delujejo v gradbeni industriji in na področju nepremičnin.

EEN-apr-02

Madžarsko podjetje je s pomočjo raziskovalnega vrtanja prišlo do vira zelo kakovostne mineralne vode na globini 350m. Kakovost vode in dovoljenje za njeno izkoriščanje sta bila že odobrena s strani madžarskih oblasti. Iščejo partnerje za skupne naložbe v pakiranje in prodajo vode. Želijo partnerja z široko distribucijsko mrežo.

EEN-apr-03

Madžarsko podjetje, ki izdeluje lesene palete, proizvaja les obdelavo in les namenjen kurjavi, nudi proste proizvodne zmogljivosti, potencialnim partnerjem, ki jih zanima outsourcing proizvodnje.

EEN-apr-04

Novoustanovljeno grško podjetje, ki se ukvarja s trgovino na deblo (mobilnimi telefoni in pripomočki za mobilne telefone in prenosne računalnike). Podjetje išče partnerja, ki se ukvarja s trgovino na debelo in katerega bi zanimalo, da bi te proizvode, ki so izdelani v visoko cenjenih podjetjih, distribuiral v prodajalne na grškem trgu.

EEN-apr-05

Madžarsko podjetje specializirano v distribuciji malih obnovljivih energetskih sistemov, išče partnerje za trgovske posrednike in monterje.

EEN-apr-06

Turško podjetje, ki proizvaja, aluminijeve kalupe, aluminij De Oxidant, itd., išče partnerja za posredniške storitve in podizvajanje.

EEN-apr-07

Turško podjetje, dejavno na področju civilnih, topografskih inženirskih storitev in na področju gradbenih storitev, ponuja svoje storitve kot podizvajalec, išče partnerje za skupna vlaganja in za nakup celotnega podjetja ali njegovega dela.

EEN-apr-08

Špansko podjetje specializirano na področju svetovanja pri storitvah za izboljšanje upravljanja dejavnosti podjetji, institucij ali konzorcijev, išče partnerje za skupno podjetje. Prav tako išče evropske partnerje, ki ponujajo ali zahtevajo komercialne posredniške storitve in išče partnerje za dosego vzajemnih sporazumov o proizvodnji (za delo v skupnih mednarodnih projektih).

EEN-apr-09

Rusko podjetje, specializirano v proizvodnji tiskanih proizvodov in obrtnih spominkov iz različnih materialov, išče trgovske posredniške storitve.

EEN-apr-10

Madžarsko podjetje, specializirano na področju pridelave gob išče trgovske posrednike v Evropi.

EEN-apr-11

Egipčansko podjetje specializirano za izdelavo enotnih oblačil (uniform) za hotele, restavracije, bolnišnice, išče trgovskega posrednika za prodajo svojih izdelkov.

EEN-apr-12

Rusko podjetje, specializirano v proizvodnji pohištva iz vrbovega protja, išče trgovske posredniške storitve in partnerje za skupno podjetje.

EEN-apr-13

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo opreme za bencinske črpalke (naprave za odčitavanje, enote za nadzor in vmesniki, krmilniki, itd) išče trgovske posrednike.

EEN-apr-14

Avstrijsko podjetje proizvaja toplotne izolacijske plošče z novo tehnologijo. Plošče so narejene iz vakuuma in trpežnega materiala (VIP Vakuum - Isolier – Paneel), ki omogoča varčevanje pri stroških ogrevanja, do 90%. Avstrijsko podjetje išče distributerje in partnerje za skupna vlaganja ali podjetje, ki ima dovoljenje za izdelavo tega inovativnega izdelka in bi ga želeli proizvajati sami.

EEN-apr-15

Rusko podjetje specializirano za proizvodnjo moških in ženskih čevljev, išče trgovske posrednike.

EEN-apr-16

Romunsko podjetje specializirano za predelavo ravnega stekla, išče trgovskega posrednika in partnerja za logistične storitve.

EEN-apr-17

Bosansko izumiteljsko združenje specializirano na področju obnovljivih virov energije nudi/išče partnerja za skupna vlaganja.

EEN-apr-18

Romunsko podjetje specializirano v proizvodnji lesenega pohištva, stopnic in tal, išče tuje partnerje za distribucijo, skupna vlaganja in podizvajalca za proizvodnjo pohištva.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj