Brezplačni spletni dogodek - »Zakaj se prijaviti v 7. sezono Štartaj Slovenija?«

Brezplačni spletni dogodek - »Zakaj se prijaviti v 7. sezono Štartaj Slovenija?«

15. 02. 2022

Datum: 16. februar 2022, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: na spletu

V okviru projekta Štartaj Slovenija je priložnost za poslovni zagon dobilo že 44 podjetnikov, ki so skupaj predstavili več kot 250 različnih izdelkov. Več kot 200 izmed njih je še vedno na policah trgovin INTERSPAR in izbranih trgovin SPAR. Lepa statistika!

Kaj pa ostali? Tisti, ki so se prijavili pa niso prišli v ožji krog in tisti, ki menijo, da nimajo možnosti ter s prijavo niti ne poskusijo. Zakaj? Ali so res dobro informirani ali le predpostavljajo, da to ni zanje? Česa se najbolj bojijo?

S pomočjo partnerja projekta agencije Formitas in njihove predstavnice Žane Močnik, boste prišli stvari do dna. Kdo je primeren, kdo ni, kakšne so ovire, kaj se zgodi, ko se podpiše pogodba, kako poteka prijava, koliko časa traja projekt in podobno.

Kaj pomeni skupnost Štartaj Slovenija in kako so izkušnjo doživeli podjetniki, katerih izdelki (še) krasijo police, boste izvedeli kar iz njihovih ust. Nelipot, Zivabowl in Good4Dogs se vam bodo pridružili ter zaupali svojo izkušnjo, kaj je Štartaj Slovenija pomenil za njihov začetek in kakšen je sedaj njihov pogled na celoten projekt. Na voljo bodo tudi za vaša vprašanja.

Dogodek bo potekal preko spleta. V uri in pol boste na interaktiven način izvedeli vse, kar potrebujete, da se opogumite in prijavite na 7. sezono Štartaj Slovenija.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj