Brezplačna delavnica za (bodoče) podjetnike - »Grajenje blagovne znamke«, Kamnik

Brezplačna delavnica za (bodoče) podjetnike - »Grajenje blagovne znamke«, Kamnik

15. 02. 2022

Datum: 23. marec 2022, ob 18.00 uri

Kraj: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

KIKštarter in Gospodarska zbornica Slovenije bosta v sredo, 23. marca 2022, ob 18.00 uri (v okviru projekta SPOT svetovanje) gostila Masho Mazi.

Tema delavnice bo grajenje blagovne znamke.

Masha Mazi je vizualna dizajnerka in strateginja, saj ima velik nabor znanj in izkušenj. Masha je splecialistka za celostno strategijo blagovnih znamk, uskladitev celostne grafične podobe s strategijo, njena strast pa je tudi kreativno in poslovno mentorstvo, ki ga nudi vsem nadobudnim podjetnikom in kreativcem.

Da je Masha resnično predana svojemu delu, priča tudi bogat repertoar del, saj jih je kljub mladosti, naniza že več kot 50. Podjetja s katerimi je sodelovala so Združeni narodi, Porshe Slovenija, Čokoladni atelje Bon BonAyatanaMoonchild snowboardsBananaway in še mnogi drugi, kar pa je še bolj pomemben podatek - več kot 70% njenih strank z Masho sodeluje več kot enkrat.

Pri Mashi bi izpostavili  tri stvari, ki jo delajo tako drugačno, tako uspešno. Raziskavo jemlje kot najpomembnejši del svojega dela, živi multidisciplinarnost (oblikovanje, marketing, tekstopisje, trženje, uporabniška izkušnja, design thinking, podjetništvo, …) in verjame v vitko poslovanje in moč mehkih veščin.

Vsa teorija je podprta s praktičnimi primeri, ki temeljijo na resničnih izkušnjah.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Obvezna je predhodna prijava. Število mest je omejeno, saj bo dogodek potekal v živo v Zadrugi KIKštarter center z.b.o, Fužine 134, 1241 Kamnik. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolniti pogoj PCT.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj  in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj