Brezplačni spletni dogodek - »Poslovni svet v turizmu«

Brezplačni spletni dogodek - »Poslovni svet v turizmu«

09. 02. 2022

Datum: 16. februar 2022, ob 16.30 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Pravijo, da smo turizem ljudje, vendar ali je to dovolj? Je dovolj, da imamo samo idejo? Kako na to odgovarja konkurenca? Kako to izvedeti, kako ugotoviti ali naša ideja dejansko »pije vodo«. Kako nam naša ideja lahko prinese dobiček? Za vse to je treba pripraviti dober poslovni model.

Da se ga boste lažje lotili, vam bo pomagala predavateljica Tina Kociper.

Nekaj o predavateljici: Tina Kociper je višja predavateljica pri predmetih Podjetništvo v turizmu in Projektni management v turizmu na Univerzi na Primorskem, Fakulteti za turistične študije Turistica. Več kot 10 let se ukvarja s projektnim managementom in spodbujanjem podjetništva. Izvedla je več kot 50 podjetniških delavnic (od enodnevnih do tedenskih), na to temo je gostovala tudi na University of Economics v Pragi, Best Sabel University of apllied Science v Berlinu, NHTV University v Bredi na Nizozemskem, Edutus College v Budimpešti, University of Iceland, Reykjavik in Ball State University v Indiani, ZDA.

Ukvarja se s svetovanjem mladim podjetnikom pri razvoju poslovnih idej in družinskim podjetjem pri prenosu nasledstva. Je članica komisij za ocenjevanje najboljših poslovnih idej (npr. od leta 2011 natečaj Podjetna Primorska, pred tem Mladi podjetnik na GEA College, tekmovanje POPRI, itd). Je avtorica strokovnih in znanstvenih člankov, kolumnistka na temo podjetništva v Financah in svetovalka v družinskem podjetju s 45- letno tradicijo.

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemajo do 15. 2. 2022. Število prijav je omejeno na 40, prednost pri prijavi pa imajo udeleženci programa Start-Tourism-up.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj