KAPITAL 2013 - Sejem za kreiranje financ: Investirajte preudarno

KAPITAL 2013 - Sejem za kreiranje financ: Investirajte preudarno

09. 04. 2013

Datum: 24. in 25. april 2013

Kraj: Cankarjev dom, Ljubljana

FINANČNI SEJEM KAPITAL 2013 je že devetnajsto leto največja finančna prireditev v Sloveniji. V dveh dneh ga obišče cca 4.500 direktorjev, finančnikov, sedanjih in bodočih investitorjev! Sejem je namenjen vsem, ki iščejo investicijske priložnosti in ki želijo hkrati poskrbeti za varno prihodnost.

Svojo ponudbo na sejmu bodo predstavile najpomembnejše slovenske banke, zavarovalnice, vzajemni skladi in druge finančne in državne inštitucije.

Svojo ponudbo bo v dveh dneh predstavilo več kot 60 ponudnikov finančnih storitev, v okviru finančnega sejma pa bo tudi več kot 40 predavanj, okroglih miz in drugih dogodkov.

Skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo pripravljajo predavanja in predstavitve na temo: »Kako do ugodnih finančnih sredstev s pomočjo državnih inštitucij in strukturnih skladov«.

Predstavniki ministrstva, Slovenskega podjetniškega sklada, Slovenskega regionalnega razvojnega sklada Ribnica, Spirita, Eko sklada in drugih, bodo predstavili cca 40 razpisov, ki jih je ministrstvo v tem letu že razpisalo ali pa jih še bo. Podjetjem bo tako na voljo skoraj 500 milijonov evrov.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj