Delovno srečanje - T-lab: »Priložnosti čezmejnega povezovanja v turističnem sektorju

Delovno srečanje - T-lab: »Priložnosti čezmejnega povezovanja v turističnem sektorju

02. 04. 2013

Datum: 10. april 2013, od 13.00 do 15.00 ure

Kraj: Italijanski inštitut za kulturo v Sloveniji, Breg 12, Ljubljana

Vabimo vas na delovno srečanje z naslovom: T-lab: »Priložnosti čezmejnega povezovanja v turističnem sektorju«, ki ga organizira Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Italijanskim inštitutom za kulturo v Sloveniji.

Na dogodku, ki se bo odvijal v Ljubljani, dne 10. aprila 2013, bodo sodelovali partnerji projekta iz Italije: Konzorcij AREA za znanstvene in tehnološke raziskave Trst, Slovensko deželno gospodarsko združenje, Fundacija Univerze v Benetkah Ca'Foscari in S.I.PRO. Pokrajinska razvojna agencija.

Udeleženci se bodo lahko seznanili z aktivnostmi, ki jih italijanski partnerji v lokalnem okolju izvajajo na področju spodbujanja razvoja turizma in podjetništva. Posebej bodo predstavili aktualne razpise, pozive in akcije, ki so v okviru projekta T-lab odprti tudi za slovenske turistične delavce ter podjetnike. Dogodek bomo zaključili s predstavitvijo Aurora Viaggi, uspešnega podjetja s sedežem v Italiji, ki je na slovenskem trgu navzoče že od leta 1963.

Celoten program dogodka bo objavljen na portalu: www.tourism-lab.eu.

Delovno srečanje bo potekalo v slovenščini in italijanščini, na voljo bo ustrezno tolmačenje. Po dogodku bo organizirana manjša pogostitev.

Prijave: Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna prijava udeležbe. Prijavite se lahko tukaj.

Dodatne informacije: Petra Goneli, vodja projekta T-lab, Tel: (01) 589 85 58, e-pošta petra.goneli@slovenia.info.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj