Brezplačna spletna konferenca - GoDigital in spletno mreženje - GoDigital Matchmaking Event

Brezplačna spletna konferenca - GoDigital in spletno mreženje - GoDigital Matchmaking Event

16. 11. 2021

Datum spletne konference GoDigital: 18. november 2021, od 9.30 do 17.00 ure

SPLETNA KONFERENCA GODIGITAL

Konferenca GoDigital je največja neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji. Potekala bo digitalno, 18. novembra 2021. Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake. Letos je umeščena tudi v program predsedovanja svetu EU.

Osrednja tema letošnje konference GoDigital - Just do IT bo vpliv digitalizacije na produktivnost in konkurenčnost. Osredotočili se bomo na vprašanje “zakaj” je digitalizacija tako pomembna za podjetja, organizacije ter kakšne poslovne učinke prinaša.

Na konferenci, ki bo letos potekala online, pričakujemo preko 700 udeležencev, zanimive vsebine, aktualne teme, najnovejše trende, primere iz praks in še mnogo zanimivih tem.

Udeležba je brezplačna.

Prijava na konferenco

***

GO DIGITAL MATCHMAKING EVENT

Datum Go Digital Matchmaking Event: 18. november 2021, od 14.00 do 16.00 ure

Ker bo letošnja konferenca potekala samo digitalno, smo se odločili, da vam omogočimo druženje na spletni platformi B2match.

Vabljeni na brezplačna virtualna B2B srečanja: Go Digital Matchmaking Event! Mednarodne konference se bodo udeležili številni gostje, tako slovenska kot tudi tuja podjetja. V mesecu novembru Digitalno središče Slovenije gosti dve gospodarski delegaciji iz Slovaške in Poljske. Udeleženci so predvsem podjetja, ki delujejo na področju informacijskih tehnologij, digitalne preobrazbe in kibernetske varnosti. Podjetja se bodo udeležila tudi spletne konference Go Digital in sodelovala na srečanju Go Digital Matchmaking Event. Vabljeni, da se spoznate med seboj, da na sestankih izmenjate izkušnje in poslovne kontakte ter pridobite nove poslovne partnerje.

Udeležba je brezplačna.

Prijava na virtualna B2B srečanja

Organizatorji: Združenje za informatiko in telekomunikacije (ZIT), IKT horizontalna mreža

Organizator dogodka Go Digital Matchmaking Event: SPIRIT Slovenija, javna agencija

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj