Brezplačno predavanje – »Intelektualna lastnina«

Brezplačno predavanje – »Intelektualna lastnina«

12. 02. 2013

Datum: 14. februar 2013, ob 13.00 uri

Kraj: v sejni sobi Podjetniškega inkubatorja Podbreznik (Podbreznik 15, Novo mesto)

Brezplačno predavanje z naslovom: »Intelektualna lastnina« bo potekalo v četrtek, 14. februarja 2013, ob 13.00 uri v sejni sobi Podjetniškega inkubatorja Podbreznik (Podbreznik 15, Novo mesto). Dogodek organizira Podjetniški inkubator Podbreznik v okviru programa Mentor in v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine, Razvojnim centrom Novo mesto ter Območno obrtno-podjetniško zbornico Novo mesto.

Namen in cilj predavanja: Predavanje na temo intelektualne lastnine je namenjeno vsem podjetjem, ki želijo izkoristiti potenciale svojega razvoja, znamk in znanja, brez posega v tuje pravice in z učinkovito strategijo, ki lahko prihrani mnogo rdečih številk oziroma prinese zadovoljstvo ob oddajanju bilančnih podatkov. Predavanje bo temeljilo na praktičnih primerih, tako dobrih kot slabih in konkretnih številkah, zaradi lažje predstave o možnostih in odpravljanju nepotrebnih napak.

Predavateljica: Tina Zajec, mag., MBA

Izkušnje si je pridobila na Uradu za intelektualno lastnino, v sektorju, ki je namenjen podpori podjetjem. Ukvarjala se je tako s start-upi, s SME in tudi z večjimi slovenskimi podjetji, ki sedaj ustrezneje ravnajo z intelektualno lastnino.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Na dogodek se lahko prijavite tukaj. Prijave sprejemajo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 12. 2. 2013.

Dodatne informacije: Polona Lindič, Tel: (07) 33 22 180, e-naslov: polona.muhic@gzdbk.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj