Brezplačni spletni seminar - »Moč vsebinskega marketinga«

09. 11. 2021

Datum: 10. november 2021, od 13.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu

V sklopu aktivnosti na področju izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, v organizaciji SPOT svetovanje Posavje - CPT Krško in izvajalca OOZ Brežice, vas vljudno vabijo na brezplačni spletni seminar - »Moč vsebinskega marketinga«, ki bo v sredo, 10. novembra 2021, s pričetkom ob 13.00 uri.

Vabljeni na delavnico, kjer boste izvedeli, kaj je vsebinski marketing in kako deluje, kako se ga lahko poslužujejo tudi manjša podjetja in so pri tem učinkovita, kako se lotiti priprave vsebin in kar je pomembno, kako pravilno pisati vsebine, da bodo navdušile vaše stranke.

Iz vsebine predavanja:

  • Kaj je tisto, kar v današnji poplavi oglasov pritegne kupčevo pozornost in ga tudi prepriča, da bo kupil prav naš izdelek ali storitev?
  • Danes postaja klasično oglaševanje vse manj učinkovito, saj je potrošnikom postalo nadležno.
  • Zato so v boju za kupčevo pozornost podjetja razvila nove poti pridobivanja njihove naklonjenosti: to je vsebinski marketing, ki s svojim pristopom ne vsiljuje in ne prodaja neposredno.

Predavateljica: Petra Bališ, magistra marketinga in prodaje, samostojna marketinška svetovalka in tekstopiska. Na svoji samostojni poti kot zunanja sodelavka svojim številnim, tudi mednarodnim in tujim, naročnikom že 15 let uspešno kaže smer in jim pomaga, da so v svojih marketinških odločitvah bolj suvereni in hitreje pridejo do zastavljenih ciljev. Izrazito je usmerjena v vsebinski marketing in tekstopisje. Mnoga besedila, ki jih berete na spletu, so prav njena.

Seminar je namenjen malim in srednjim podjetjem, samostojnim podjetnikom ter potencialnim podjetnikom. Udeleženci prejmejo gradivo v e-obliki. Trajal bo 3 šolske ure.

Udeležba na seminarju je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste prijavili.

Dodatne informacije in prijave

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj