Brezplačna delavnica – »Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis«

Brezplačna delavnica – »Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis«

05. 02. 2013

Datum: 21. februar 2013, ob 13.00 uri

Kraj: sejna soba RGZC, Ljubljanska 14/II, Celje

Brezplačna delavnica – »Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis« bo potekala v četrtek, 21. februarja 2013, od 13.00 do približno 15.00 ure, v sejni sobi RGZC, Ljubljanska 14/II, Celje.

Tudi to leto so se na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) odločili, da za lažjo pripravo dokumentacije za prijavo vaše inovacije, organizirajo delavnico, s katero želijo predstaviti način kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis.

Delavnico bo vodila Simona Rataj, vodja projekta inovacij na GZS, ki bo predstavila razpis, pravilnik in merila za ocenjevanje vlog, do katerih lahko dostopate na naši spletni strani.

Na delavnici bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije pri RGZC, ki bodo podali svoje dosedanje izkušnje in odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

Vabijo vse prijavitelje, tudi tiste, ki še morda razmišljate o prijaviti inovacije, da se delavnice udeležite in tako odpravite vse nejasnosti.

Delavnica je brez kotizacije!

Prijave: Prosijo vas, da udeležbo na delavnici potrdite na e-naslov: jozefa.berghaus@rgzc.si ali izpolnite spletno prijavnico najkasneje do 18. februarja 2013.

Dodatne informacije: Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC), Kontaktna oseba: Jožefa Berghaus, Tel: (03) 426 74 00, e-pošta: jozefa.berghaus@rgzc.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj