Brezplačna spletna delavnica - »Kako zastaviti najboljši poslovni okvir?«

Brezplačna spletna delavnica - »Kako zastaviti najboljši poslovni okvir?«

26. 10. 2021

Datum: 28. oktober 2021, od 11.00 do 14.00 ure

Kraj: na spletu

Business Model Canvas, poslovni okvir ali platno poslovnega modela, je učinkovita sodobna metodologija, ki jo uporabljajo najuspešnejša inovativna podjetja po vsem svetu, ne glede na velikost, starost ali dejavnost. Uspešnost startup podjetja je tesno povezana z oblikovanjem učinkovitega poslovnega modela.

V svetu startupov je poslovni okvir sodoben poslovni načrt, v katerem podjetje, kot osrednji element svojega poslovanja, najprej opredeli vrednost, ki jo ponuja, nato pa segmentira svoje uporabnike, opredeli odnose s kupcidistribucijske kanale in vire prihodkov. Definira svoje ključne aktivnostivire in partnerje ter strukturo stroškov.

Na predavanju boste spoznali gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Seznanili se boste tudi s primeri najuspešnejših globalnih podjetij.

Dr. Aleš Pustovrh se s startup podjetji ukvarja že več kot 10 let. Med drugim je bile eden izmed ustanoviteljev ABC pospeševalnika v Ljubljani, trenutno pa je partner sklada tveganega kapitala Fil Rouge Capital v Zagrebu. V teh okvirji je do sedaj sodeloval že pri več kot 100 investicijah v startup podjetja ter slišal več tisoč njihovih predstavitev. Tudi sam ima podjetniške izkušnje in teoretično znanje s tega področja, saj je v letu 2014 končal doktorat s področja odprtega inoviranja ter je tudi docent na Ekonomski Fakulteti Univerze v Ljubljani.

Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi postali ali že ste ustanovitelji startupov, podjetniki in vsi, ki se na svojo poslovno pot šele odpravljate.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj