Brezplačna delavnica - »Štartaj svoj posel v agroživilstvu«, Kamnik

Brezplačna delavnica - »Štartaj svoj posel v agroživilstvu«, Kamnik

26. 10. 2021

Datum: 8. november 2021, od 16.00 do 21.00 ure

Kraj: Dom kulture Kamnik, Fužine 10, Kamnik

Agroživilstvo je raznolika in živahna panoga, polna priložnosti. Še posebej z vključevanjem IT reštev, znanja iz akademskega sveta ter sledenjem svetovnim trendom je v njej tudi v Sloveniji zraslo kar nekaj startupov. Ti poskušajo razviti izdelke, s katerimi bi uspešno nastopali ne samo na domačem temveč tudi na tujih trgih.

Na dogodku boste pogledali korake razvoja startup podjetja, spoznali nekaj agroživilskih startupov ter se pogovarjali z investitorji.

Pridružite se v ponedeljek, 8. novembra 2021, ob 16.00 uri, v prostorih Doma kulture Kamnik in spoznajte ključne korake pri razvoju startup podjetja:

  • 3 sestavine »dobre ideje«
  • 3 sestavine poslovne priložnosti
  • 3 ključne naloge podjetniške ekipe
  • 3 najpogostejši načini financiranja

Delavnico bo vodil dr. Blaž Zupan, podjetnik - soustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi že uspešno izstopil s prodajo deleža. Je aktiven investitor, mentor in svetovalec tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom. Na Univerzi v Ljubljani pa je nosilec podjetniških predmetov na več fakultetah - FKKT, NTF, EF ter FGG.

Svoje izzive na podjetniški poti bodo z vami delili zanimivi startupi iz sveta agroživilstva, med njimi tudi Waboost ter Agriot.

Se sprašujete kako najti zagonski kapital, če razvijate lasten izdelek ali storitev v agroživilskem sektorju? Kaj zanima potencialne investitorje in kako se pripraviti na njih? Prisluhnite gostom in pridite do odgovora. Z vami bodo eni izmed najbolj aktivnih domačih investitorjev, zato bo pogovor gotovo zanimiv in poučen.

Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji (Preboleli-Cepljeni-Testirani).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek poteka v organizaciji EIT Food Hub Slovenija in Biotehniške fakultete v sodelovanju s KIKštarterjem.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj