Razpis EIT Urbana mobilnost RIS Hub Slovenija za podjetja na začetku

Razpis EIT Urbana mobilnost RIS Hub Slovenija za podjetja na začetku

05. 10. 2021

Vir in informacije: EIT Urbana mobilnost, www.hubum.si

V kontaktnem središču EIT Urbana mobilnost v Sloveniji, izvajajo razpis za podjetnike na začetku.

Tekmovanje je namenjeno vsem zagonskim podjetjem, ki bi želeli pridobiti nekaj nepovratnih finančnih sredstev, mentoriranje na področju podjetništva ter predstavitev na mednarodni konferenci EIT Urbana mobilnost.

Start up podjetju ponujajo glavno nagrado v višini 2.500 EUR2-mesečno mentorstvo ter predstavitev na mednarodni konferenci EIT Urbana mobilnost - Skupaj za boljše življenjske pogoje v slovenskih mestih, ki bo 28. 10. 2021 v Ljubljani!

Mentorstvo bo vključevalo različna izobraževanja s področja intelektualnih pravic, javnega nastopanja, načina preboja vaših produktov ali storitev na mednarodni trg, možnosti sofinanciranja in iskanja potencialnih investitorjev in še več. 

Vse kar morate narediti je, da izpolnite obrazec in ga pošljete najkasneje 10. 10. 2021 na e-naslov: hubumslovenia@zag.si.

Vsak start-up, ki bo oddal obrazec, bo na svoj elektronski naslov prejel tromestno identifikacijsko številko. Rezultati izbora in točkovanje bodo javno objavljeni na naši spletni strani s tromestnimi identifikacijskimi številkami. Zmagovalci bodo o nagradi obveščeni tudi na elektronski naslov, naveden na prijavnem obrazcu.

Vabijo vas, da ob prijavi tudi navedete kakšne informacije bi želeli v okviru 2-mesečnega mentorstva pridobiti oz. izboljšati.

Več o razpisu

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj