Projekt T-lab: Vabilo na brezplačen seminar na temo spletnega trženja na področju turizma

Projekt T-lab: Vabilo na brezplačen seminar na temo spletnega trženja na področju turizma

08. 01. 2013

Datum: 15. januar 2013

Kraj: Tehnološki park AREA, Trst, Italija

SPIRIT Slovenija, javna agencija vabi vse zainteresirane turistične delavce, ki želijo biti v koraku z novimi trendi spletnega trženja na področju turizma in se naučiti, kako izkoristiti njegove možnosti, da se 15. januarja 2013 udeležijo brezplačnega seminarja, ki bo v Tehnološkem parku AREA v Trstu.

Predavateljica bo dr. Roberta Milano, svetovalka in docentka spletnega oglaševanja na področju turizma na Univerzi v Genovi in snovalka ter organizatorka univerzitetnega magistrskega študija za oglaševanje in spletno oglaševanje na področju lokalnega turizma. Je tudi soustanoviteljica združenja BTO Educational, ki se ukvarja z izobraževanjem in raziskavami na področju turizma na spletu. V preteklosti je sodelovala kot govornica na številnih srečanjih in je odgovorna za temo e-turizem pri forumu "Innovatori Jam 2011", ki ga je organiziralo predsedstvo sveta ministrov. Od leta 2006 piše o teh temah na blogu: http://www.robertamilano.com/.

Program seminarja:

15.30 - 15.45

Prijava

15.45 - 16.00

Kratka predstavitev projekta T-lab, delavnice in pilotnih dejavnosti.

16.00 - 17.00

Umestitev na iskalnike, uporaba portalov in izboljšanje privlačnosti lastnih spletnih strani. Kako si ustvarimo ugled.

17.00 - 17.15

Odmor za kavo

17.15 - 18.00

Prisotnost na družabnih omrežjih – za in proti, kako izbrati najprimernejše kanale sporočanja glede na lastne potrebe.

18.00 - 19.00

Okrogla miza

19.00

Aperitiv ob zaključku

Sodelovanje na seminarju je BREZPLAČNO ob predhodni prijavi na povezavi: www.areasciencepark.com/form (http://area.trieste.it/opencms/opencms/area/en/projects_en/t-lab-event.html).

Seminar bo potekal v italijanskem jeziku, za udeležence iz Slovenije, ki ne razumejo italijanščine bo zagotovljeno ustrezno tolmačenje.

Več informacij je objavljenih na spletni strani projekta T-lab: www.tourism-lab.eu.

Za redno obveščanje o brezplačnih seminarjih ter drugih novicah iz področja inovativnosti in turizma se lahko prijavite tukaj.

Seminar bo organiziran v okviru projekta T-lab, s katerim želimo spodbuditi inovativne pristope, storitve in produkte v turizmu ter tako povečati konkurenčnost te panoge v čezmejnem slovensko-italijanskem prostoru.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj