Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji: Napredni materiali in tehnično-tehnološke rešitve za pametne tovarne (EXPO 2020 Dubaj, ZAE)

Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji: Napredni materiali in tehnično-tehnološke rešitve za pametne tovarne (EXPO 2020 Dubaj, ZAE)

14. 09. 2021

Datum: od 21. do 25. novembra 2021

Kraj: Dubaj, ZAE

Predstavnike slovenskih podjetij s področij naprednih materialov in tehnično-tehnoloških rešitev za pametne tovarne, ki želijo obiskati svetovno razstavo EXPO 2020 Dubaj in se na slovenskem in izbranih tujih paviljonih srečati z novimi potencialnimi poslovnimi partnerji, vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji, ki bo potekala od 21. do 24. novembra 2021.

Organizatorji delegacije Gospodarska zbornica Slovenije, v partnerstvu z Javno agencijo SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, za udeležence delegacije pripravljamo:

  • aktivno udeležbo na poslovnem forumu, osredotočenem na promocijo slovenskih prebojnih rešitev s področij razvoja naprednih materialov in tehnično-tehnoloških rešitev za pametne tovarne,
  • poslovno mreženje s potencialnimi poslovnimi partnerji ciljnih tujih trgov,
  • strokovno voden obisk slovenskega in izbranih tujih paviljonov na EXPO 2020 Dubaj.

Prijavite se lahko najkasneje do 27. septembra 2021 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj