Brezplačno predavanje - »Pogovori s podjetniki - izmenjava dobrih praks z Gregorjem Berkopcom«, Ljubljana

Brezplačno predavanje - »Pogovori s podjetniki - izmenjava dobrih praks z Gregorjem Berkopcom«, Ljubljana

14. 09. 2021

Datum: 16. september 2021, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: v prostorih podjetja Inea d.o.o., Stegne 11, Ljubljana

Na tokratnem pogovoru po dopustih bodo gostili Gregorja Berkopca, soustanovitelja in vodjo pravne službe Inštituta za ekonomsko demokracijo, ki se ukvarja z vzpostavljanjem modelov ekonomske demokracije, vključno z vzpostavljanjem modelov lastništva zaposlenih, tako s teoretičnega kot tudi praktičnega vidika.

V pogovoru se boste osredotočili predvsem na pravice in obveznosti lastnikov, kako delujejo sistemi sprejemanja odločitev in pretok informacij po korporativni strukturi. Pogovorili se boste o prepovedi konkurence, varovanju poslovnih skrivnosti, pravicah, ki izhajajo iz lastništva poslovnega deleža pa tudi o obveznostih.

Gregor Berkopec že skoraj desetletje svetuje družbam na področju gospodarskega prava in korporativnega upravljanja, prava varstva osebnih podatkov, delovnega prava in na ostalih področjih povezanih s poslovanjem gospodarskih družb. Je soustanovitelj in vodja pravne službe Inštituta za ekonomsko demokracijo.

Ciljna skupina so lastniki podjetij, ki razmišljajo o prodaji ali predaji podjetja in potencialni nasledniki  podjetij (vodilni delavci, zaposleni, družinski člani in drugi zainteresirani deležniki) ter nasledniki oz. podjetniki, ki so podjetje že prevzeli ali odkupili.

Predavanje je za udeležence brezplačno.

Predvideno 25 udeležencev, ki bodo zaradi preventivnih ukrepov razdeljeni predvidoma v dve skupini. Zaradi preventivnih ukrepov je število prijav omejeno.

Dodatne informacije in prijave: Leja Drofenik Štibelj, GSM: 031 340 381, e-naslov: leja.stibelj@ekonomska-demokracija.si.

Sredstva za izvedbo delavnice/predavanja na temo prenosa lastništva preko SPIRIT Slovenija sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj