Razpis za podelitev rabljene informacijske opreme osnovnim in srednjim šolam ter družinam, ki imajo sedež/stalno prebivališče v občinah, kjer je nastala gospodarska škoda kot posledica poplav november 2012

Razpis za podelitev rabljene informacijske opreme osnovnim in srednjim šolam ter družinam, ki imajo sedež/stalno prebivališče v občinah, kjer je nastala gospodarska škoda kot posledica poplav november 2012

04. 12. 2012

Objavljeno: www.actual.si, 3. 12. 2012

Predmet razpisa: Od 3. do 15. decembra 2012 se lahko prijavite na razpis za podelitev informacijske opreme osnovnim in srednjim šolam ter družinam, ki imajo sedež/stalno prebivališče v občinah, kjer je nastala gospodarska škoda kot posledica poplav novembra 2012.

Osnovne in srednje šole se lahko prijavijo za pridobitev največ 2 opremi iz seznama informacijske opreme. Družine se lahko prijavijo za pridobitev največ 1 opreme iz seznama informacijske opreme.

Točen seznam informacijske opreme najdete v dokumentu.

Ker so zaloge omejene, prosimo vse potencialne upravičence, da čimprej izpolnijo prijavo in jo pošljejo. Informacijsko opremo bodo odobrili kandidatom glede na termin oddaje prijave. Upoštevali bodo torej datum, uro in minuto, ko bo prijava prispela do njihovega podjetja. Kandidat, ki bo prvi poslal prijavo, bo opremo prejel.

Pogoji za sodelovanje: Na poziv se lahko prijavijo vse osnovne in srednje šole ter družine (v nadaljevanju podjetja) s sedežem/stalnim prebivališčem v občinah, kjer je nastala gospodarska škoda kot posledica poplav november 2012 (škoda je nastala v občinah, za katere je Uprava RS za zaščito in reševanje izdala sklepa št. 844-17/2012-4-DGZR in 844-17/2012-19-DGZR, da se v njih prične ocenjevati škodo zaradi posledic poplav v novembru 2012).

Več o pogojih

Razpisnik: Actual I.T., d.d.

Rok: Rok za oddajo prijave je 15. 12. 2012. Prijavnico najdete tukaj.

Dodatne informacije: Kandidati se lahko z vprašanji obrnejo na e-naslov: elena.kaligaric@actual-it.si, najkasneje do 13. 12. 2012.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je na voljo tukaj.

Več: www.actual.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj