Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

27. 11. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Nov-25

Rusko podjetje je specializirano za razvoj, proizvodnjo in distribucijo električne opreme: visoko- in nizkonapetostne opreme, transformatorskih postaj in drugih električnih naprav za različna industrijska podjetja. Podjetje ponuja inženiring, dobavo, montažo in postavljanje opreme. Podjetje išče distributerje in ponuja možnost za skupna vlaganja.

EEN-Nov-26

Bolgarsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in trgovino z notranjimi/zunanjimi električnimi svetilkami in svetlobnimi telesi, išče trgovske posrednike (distributerje) in nudi svoje storitve kot podizvajalec.

EEN-Nov-27

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo medicinskih izdelkov za enkratno uporabo, išče trgovske posrednike (zastopnike/distributerje) in partnerje za recipročno proizvodnjo.

EEN-Nov-28

Poljsko podjetje, aktivno v poslovno-svetovalnem sektorju, nudi svoje posredniške storitve (kot agent ali zastopnik), možnosti za skupna vlaganja in storitve kot podizvajalec za partnerje iz EU, Rusije in Kitajske. Podjetje išče predvsem tuje vlagatelje, ki bi želeli ustanoviti podjetje na regiji osrednje Poljske.

EEN-Nov-29

Britansko podjetje, specializirano za razvoj spletnih kanalov za podjetja, ki nudijo prostočasne, turistične in potovalne storitve, išče možnosti za sodelovanje z evropskimi marketinškimi podjetji, katerih stranke so zainteresirane za širitev v Veliko Britanijo.

EEN-Nov-30

Britansko podjetje nudi svetovanje v trženju, tehnologiji ter spletni in digitalni marketing za podjetja, ki želijo razviti svoj trg v Evropi. Podjetje želi razširiti svojo mrežo in najti druga marketinška podjetja za sodelovanje.

EEN-Nov-31

Madžarsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo različnih oblačil, ponuja prodajo dela ali celotnega podjetja. Prav tako išče priložnosti za sodelovanje kot podizvajalec.

EEN-Nov-32

Britansko podjetje nudi različna popravila na avtomobilih, kot npr. oblazinjenje, lakiranje, popravila odbijačev, popravila platišč, popravila vetrobranskih stekel in zamenjava gum. Podjetje ponuja priložnosti za franšize v sektorju avtomobilske industrije po Evropi in širše. Podjetje je zainteresirano tudi za skupna vlaganja.

EEN-Nov-33

Britansko podjetje, specializirano na področju virtualnega vodenja po turističnih atrakcijah in hotelih, išče trženjska podjetja, ki bi želela promovirati virtualne oglede britanskega podjetja.

EEN-Nov-34

Špansko farmacevtsko podjetje, usmerjeno v raziskovanje in razvoj in s široko prisotnostjo v zdravstvenem sektorju, ponuja svoje storitve kot posrednik za zdravila brez recepta in izdelke za osebno zdravje na španskih in latinsko-ameriških trgih (Čile, Mehika). Podjetje nudi tudi možnost nakupa podjetja na področju zdravstva v vseh evropskih državah in državah ZDA.

EEN-Nov-35

Špansko podjetje, ki se ukvarja z energetsko učinkovitostjo, išče evropske distributerje za poseben tip LED svetilk, ki omogočajo velik prihranek energije. Prav tako so zainteresirani za sodelovanje na podizvajalskem področju, pri čemer nudijo storitve industrijskega vzdrževanja, tehničnih inštalacij, akustičnih meritev in klimatskih naprav.

EEN-Nov-36

Turško podjetje, specializirano za proizvodnjo opreme za čistilne naprave, išče distributerje.

EEN-Nov-37

Turško podjetje nudi robotske rešitve na področju specializiranih rezkalnih strojev in standardne avtomatizacijske opreme. Podjetje ponuja podizvajalske aktivnosti.

EEN-Nov-38

Izraelsko podjetje, specializirano za proizvodnjo protivlomnih sistemov in sistemov za zavarovanje pred vetrom, namenjenih zaščiti fotovoltaičnih plošč, išče distributerje in zastopnike.

EEN-Nov-39

Turško podjetje, specializirano za proizvodnjo polizdelkov in končnih izdelkov iz inženirske plastike, ponuja podizvajalske storitve.

EEN-Nov-40

Podjetje iz Litve, specializirano za projektiranje, proizvodnjo in montažo čistilnih naprav in rezervoarjev, išče trgovske posrednike (agente, distributerje, zastopnike). Podjetje ponuja tudi podizvajalske storitve partnerjem, ki dobavljajo celotne cisterne ali samo dele zanje. Podjetje je zainteresirano tudi za franšizne sporazume.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj