Izkoristite pomoč in podporo javne agencije SPIRIT Slovenija pri poslovanju

Izkoristite pomoč in podporo javne agencije SPIRIT Slovenija pri poslovanju

15. 06. 2021

Vir in informacije: Glas gospodarstva (posebna številka), Maj 2021, www.gzs.si/skupne_naloge/informacije_in_pomoc/vsebine/Glas-gospodarstva

Ste mladi, potencialni podjetniki? Morda podjetniki na začetku vaše poslovne poti? Ali pa zrelo, rastoče podjetje, ki želi krepiti mednarodno konkurenčnost?

Povežite se z javno agencijo SPIRIT Slovenija, nacionalno poslovno točko SPOT Global, “one stop shop” za podjetja v vseh fazah poslovanja, kjer vam nudimo številne brezplačne podporne aktivnosti in storitve:

  • Podjetnikom nudimo možnost vključitve v podporne podjetniške mreže, podjetniške programe, mentorsko podporo ter evropski program Obzorje.
  • Organiziramo poslovne dogodke doma in v tujini za krepitev kompetenc za mednarodno poslovanje, B2B srečanja in gospodarske delegacije ter nudimo možnost predstavitve na mednarodnih sejmih.
  • Podjetjem z domačim in tujim kapitalom nudimo podporo pri iskanju tujih investitorjev ter izobraževanja in srečanja za spodbujanje investicij.
  • Na voljo so različne finančne spodbude za podjetja, kot so podpora gostinskemu in turističnemu sektorju, povračilo stroškov pri udeležbi na mednarodnih sejmih, razvoj elektronskega poslovanja podjetij …

www.spiritslovenia.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj