Brezplačna spletna delavnica - »Digitalne kompetence - ZOOM in Google Drive za mala in srednja podjetja«

Brezplačna spletna delavnica - »Digitalne kompetence - ZOOM in Google Drive za mala in srednja podjetja«

15. 06. 2021

Datum: 16. junij 2021, od 12.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Digitalne kompetence - ZOOM in Google drive za mala in srednja podjetja«, ki bo potekala v sredo, 16. junija 2021, od 12.00 do 15.00 ure na spletu.

Delavnica je namenjena podjetnikom in potencialnim podjetnikom, ki pri svojem delu potrebujejo orodja, ki jim omogočajo enostavno, hitro in varno delo na daljavo. Na njej boste spoznali nekatere od naprednejših možnosti, ki jih ponuja ZOOM, kot npr. delo v skupinah, kombinacija z Google Drive orodji, delo na skupnih dokumentih, snemanje sestankov, oddaljena uporaba itd. Predstavljeno pa bo tudi Google Drive orodje s svojimi dokumenti, možnostjo deljenja dokumentov, skupnega dela, izdelave anket, prijavnih list, obrazcev, varnostnih kopij dokumentov itd.

Predavateljica Biserka Kišič ima več kot 20 let izkušenj na področjih marketinga, digitalnega marketinga, komuniciranja ter odnosov z javnostmi. Predhodno je delovala v marketingu največjih slovenskih podjetjih, zadnja leta pa s svojim podjetjem KISIK Komunikacije s.p. izvaja delavnice in izobraževanja s področja digitalnega marketinga za podjetja in organizacije z različnih področij. Hkrati vsa ta znanja uporablja in preverja  tudi v praksi za svoje raznovrstne naročnike.

Prijavite se lahko do torka, 15. 6. 2021.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj