Seminar – »Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo«

Seminar – »Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo«

23. 10. 2012

Datum: 25. oktober 2012, od 9.00 do 12.30 ure

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Šmartinska cesta 55, Ljubljana

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo prireja seminar z naslovom: »Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo« in vabi k udeležbi podjetja, ki proizvajajo ali trgujejo z blagom, programsko opremo ali tehnologijo iz sektorjev, kot so jedrska, biološka in kemična oprema ter oprema za predelavo materialov, elektronika, računalniki, telekomunikacije, šifriranje, senzorji in laserji, navigacija in letalska elektronika, pomorska oprema ter oprema za zračna plovila in pogon.

Seminar bo potekal v četrtek, 25. oktobra 2012, od 9.00 do 12.30 ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Šmartinska cesta 55, Ljubljana.

Na seminarju bo predstavljen sistem nadzora izvoza v mednarodnem okviru, obstoječa zakonodaja in njene zadnje spremembe, spregovorili pa bodo tudi o nadzoru nad izvajanjem sistema.

Poleg predstavnikov z Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo bodo sodelovali tudi predstavniki Carinske uprave Republike Slovenije.

Prijave: Za udeležbo na seminarju in zagotovitev prostora prosijo podjetja, da se prijavijo do srede, 24. 10. 2012 na e-naslov: dvojna-raba.mg@gov.si. Prijave bodo sprejemali do zapolnitve mest.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj