Brezplačni dogodek - »Grajenje in krepitev blagovne znamke z Masho Mazi«, Kamnik

Brezplačni dogodek - »Grajenje in krepitev blagovne znamke z Masho Mazi«, Kamnik

25. 05. 2021

Datum: 8. junij 2021, ob 9.00 uri

Kraj: KIKštarter Kamnik, Fužine 134, Kamnik

KIKštarter bo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, v okviru projekta SPOT svetovanje, gostil Masho Mazi. Tema delavnice bo grajenje in krepitev blagovne znamke.

Masha Mazi je vizualna dizajnerka in strateginja, saj ima velik nabor znanj in izkušenj. Masha je splecialistka za celostno strategijo blagovnih znamk, uskladitev celostne grafične podobe s strategijo, njena strast pa je tudi kreativno in poslovno mentorstvo, ki ga nudi vsem nadobudnim podjetnikom in kreativcem.

Da je Masha resnično predana svojemu delu, priča tudi bogat repertoar del, saj jih je kljub mladosti, naniza že več kot 50. Podjetja s katerimi je sodelovala so Združeni narodi, Porshe Slovenija, Ayatana, Moonchild snowboards, Bananaway in še mnogi drugi, kar pa je še bolj pomemben podatek- več kot 70% njenih strank z Masho sodeluje več kot enkrat.

Pri Mashi bi izpostavili  tri stvari, ki jo delajo tako drugačno, tako uspešno. Raziskavo jemlje kot najpomembnejši del svojega dela, živi multidisciplinarnost (oblikovanje, marketing, tekstopisje, trženje, uporabniška izkušnja, design thinking, podjetništvo, …) in verjame v vitko poslovanje in moč mehkih veščin.

Število mest je omejeno, saj bo dogodek potekal v živo v Zadrugi KIKštarter center z.b.o, Fužine 134, 1241 Kamnik.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije SPIRIT Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj