Brezplačni spletni pogovori s podjetniki - izmenjava dobrih praks z dr. Markom Pleškom, direktorjem Cosylab d.d.

Brezplačni spletni pogovori s podjetniki - izmenjava dobrih praks z dr. Markom Pleškom, direktorjem Cosylab d.d.

25. 05. 2021

Datum: 28. maj 2021, od 9.00 do 10.30 ure

Kraj: na spletu

Na tretjem pogovoru ob jutranji kavi bodo gostili dr. Marka Pleška, direktorja podjetja Cosylab d.d., vodilnega svetovnega ponudnika kontrolnih sistemov za najbolj kompleksne naprave na svetu - jedrske pospeševalnike, teleskope, fuzijske reaktorje, sisteme za zdravljenje raka. Vsi delničarji Cosylab d.d. so tudi zaposleni v družbi.

V pogovoru  z dr. Pleškom se boste osredotočili predvsem na vključevanje zaposlenih v lastniško strukturo in v odločevalske procese preko t.i. open book managementa. Pogovarjali se boste o vrednosti, ki jo prinašajo zaposleni, njihovem nagrajevanju in dolgoročni lastniški viziji, predvsem pa o izkušnjah (tako pozitivnih kot tudi negativnih), ki jih je prinesla vključenost zaposlenih v lastniško strukturo in v proces sprejemanja odločitev.

Dr. Mark Pleško je postal doktor fizike jedra in osnovnih delcev pri 25 letih. Leta 1996 je zaključil študij MBA na IEDC Bled z odliko. Je ustanovitelj in direktor družbe Cosylab, ki je zraslo v mednarodno podjetje s preko 180 zaposlenimi in je vodilno na svetu v svoji niši krmilnih sistemov za jedrske pospeševalnike ter za protonsko terapijo raka. Podjetje ima podružnice na Japonskem, v ZDA, Kitajski, Švedski in Švici.

Predavanje je namenjeno lastnikom podjetij, ki razmišljajo o prodaji ali predaji podjetja in potencialni nasledniki  podjetij (vodilni delavci, zaposleni, družinski člani in drugi zainteresirani deležniki) ter nasledniki  oz. podjetniki,  ki so podjetje že prevzeli ali odkupili.

Predvideno vsaj 20 udeležencev.

Predavanje je za udeležence brezplačno.

Dodatne informacije in prijave

Sredstva za izvedbo delavnice/predavanja na temo prenosa lastništva  preko SPIRIT Slovenija sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj