Brezplačne T-lab delavnice

Brezplačne T-lab delavnice

09. 10. 2012

Datum: 22. in 23. oktober 2012

Kraj: Dvor Jezeršek, Zgornji Brnik 63, Cerklje na Gorenjskem

Laboratorij turističnih priložnosti, T-lab - www.tourism-lab.eu, je nov projekt čezmejne nadgradnje Banke turističnih priložnosti Slovenije (www.BTPS.si).

Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije - Turistica v sklopu projekta 22. in 23. oktobra 2012 v okolici Ljubljane organizira uvodna delovna srečanja za tri ciljne skupine projekta:

  1. mladi ali bodoči turistični podjetniki > če iščete pomoč pri uresničevanju idej
  2. obstoječi turistični ponudniki > če iščete priložnosti za skupno in inovativno trženje
  3. turistični svetovalci > če se želite pridružiti nastajajoči svetovalni mreži

Prvi dan (predviden pričetek ob 13.30) bo namenjen skupnim predvanjem za vse tri skupine in bo sestavljen iz predavanj o inovativnosti v turizmu in izkušnjah predavateljev pri razvoju in trženju turistične ponudbe.

Drugi dan bo namenjen trem ločenim javnim razpravam, h katerim boste, če boste želeli, aktivno vabljeni tudi vi. Vsaka od razprav se bo pričela z uvodnimi predavanji za posamezno skupino zanimivih govornikov, po zaključku razprave pa bodo organizirali individualne sestanke/mreženja, na katere se lahko prijavite na spodnji prijavnici.

Več

Prijave: Prijave na dvodnevni brezplačni dogodek (vključena brezplačna kotizacija, odmori za kavo, kosilo in prigrizki) zbirajo tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj