Javni poziv k oddaji vlog za izvajanje svetovalnih storitev v Poslovnem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij

Javni poziv k oddaji vlog za izvajanje svetovalnih storitev v Poslovnem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij

09. 10. 2012

Objavljeno: www.japti.si/index.php?t=Razpisi&id=154&l=sl

JAPTI je na svoji spletni strani objavil Javni poziv k oddaji vlog za izvajanje svetovalnih storitev v Poslovnem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij.

Forum je namenjen predstavitvi slovenskih inovacij in inovatorjev z razstavo, bogatim konferenčnim programom ter brezplačnim poslovnim in tehnološkim svetovanjem. Poslovno stičišče je namenjeno poslovnemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost.

Poslovno stičišče bo na samem dogodku odprto 26. in 27. novembra 2012, med 10. in 17. uro, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vabljeni vsi, ki želite stopiti v stik s potencialnimi podjetniki ali delujočimi podjetji. Prijavite se, če imate izkušnje s svetovanjem, prosta so še navedena področja:

  1. cenitev intelektualne lastnine
  2. marketinška pomoč
  3. pravna zaščita intelektualne lastnine
  4. ustanovitev podjetja

JAPTI bo za vsako posamezno področje izbral do 5 različnih svetovalcev na dan. JAPTI bo izbranemu svetovalcu dodelil največ 2 poslovna področja, upoštevaje zasedenost poslovnih področij in terminov.

Svetovanci se bodo lahko vnaprej prijavljali na individualna brezplačna enourna svetovanja z izbranimi svetovalci preko spleta, kjer si bodo lahko v realnem času ogledali razpoložljivost posameznega svetovalca. O začetku sprejemanja prijav bo JAPTI obveščal širšo javnost preko medijskega komuniciranja. Vsa srečanja so za svetovance brezplačna. JAPTI bo svetovalce najkasneje 2 dni pred dogodkom obvestil o rezerviranih terminih s strani svetovancev.

Rok: Javni poziv je odprt do 16.10.2012 oz. do zapolnitve mest v okviru posameznega poslovnega področja/termina. Prednost pri izboru bodo imeli svetovalci, katerih vloge bodo prispele prej.

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije so na voljo preko e-naslova: sfi@japti.si – zaprosilo naj ima v zadevi navedeno »Poslovno stičišče – vprašanje«. JAPTI bo na spletnem naslovu: www.japti.si objavil odgovore na vprašanja v roku treh (3) delovnih dni po prejemu vprašanja.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj