Brezplačna spletna delavnica - »Upravljanje s financami za podjetja«

Brezplačna spletna delavnica - »Upravljanje s financami za podjetja«

18. 05. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 3. junij 2021, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška vabi na brezplačno spletno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja z naslovom: »Upravljanje s financami za podjetja«.

Namenjana je podjetjem, samostojnim podjetnikom, samozaposlenim, popoldanskim s.p.-jem ter potencialnim podjetnikom, ki se soočajo z izzivi upravljanja s financami v sklopu svojega podjetja predstaviti osnove upravljanja s financami.

Delavnica bo izvedena v dveh delih:

PRVI DEL

  • Osnove podjetniških financ - kako si je podobno vodenje osebnih financ ter vodenje podjetniških financ? Kako paziti na dolgove in denarni tok?
  • Največje napake na začetku podjetništva in kako se jim izogniti - zaradi česa propade največ podjetij na začetku in kako naravnati podjetje na finančni uspeh?
  • 7 praktičnih nasvetov za uspešno vodenje podjetja - obdelamo 7 konkretnih in praktičnih napotkov, ki vsakemu začetniku podjetniku pomagajo do hitrejšega uspeha.
  • Pregled naložbenih razredov in možnosti investiranja - v zadnjih dveh sklopih pregledamo naložbene opcije, ki jih lahko izkoristijo tako fizične osebe kot podjetja - pregled delnic, ETF skladov, plemenitih kovin, obveznic, bančnih naložb, nepremičnin in kriptovalut med katere naložbe sestaviti svoj portfelj naložb in v kakšnih odstotkih.

DRUGI DEL

  • Praktična primera investiranja - kako in kam lahko danes investira dinamični investitor in kam nekdo, ki je manj naklonjen tveganjem + napotki, kako učinkovito nadzirati svoje investicije in kaj početi, ko trgi padajo ter kaj početi, ko trgi rastejo.
  • Vprašanja in odgovori - na koncu 30 minut posvetimo posebej vprašanjem udeležencev, da v zadnjem delu pridobijo še več dodatnih praktičnih napotkov in nasvetov!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj