Brezplačna predstavitev certifikata »Družini prijazno podjetje«

Brezplačna predstavitev certifikata »Družini prijazno podjetje«

02. 10. 2012

Datum: 10. oktober 2012, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ul. talcev 24, Maribor

Štajerska gospodarska zbornica v sodelovanju z Ekvilib Inštitutom pripravlja brezplačno predstavitev certifikata »Družini prijazno podjetje«. Certifikat predstavlja svetovalno-revizorski postopek in je bil razvit kot eno izmed orodij za učinkovito ter bolj kvalitetno upravljanje s človeškimi viri znotraj podjetij in organizacij, v kontekstu usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih.

Udeležencem dogodka, predstavnikom slovenskih podjetij in organizacij, želijo predstaviti certifikat tudi v luči sofinanciranja pridobitve osnovnega certifikata s pomočjo Evropskega socialnega sklada. Od leta 2011 je s pomočjo slednjega omogočeno sofinanciranje osnovnega certifikata v višini 80% štiridesetim slovenskim podjetjem in organizacijam letno. Za certifikat Družini prijazno podjetje je vedno več zanimanja, v lanskem letu pa se je v postopek vključilo rekordno število podjetij, številna iz štajerske regije.

Izvajalec: Ekvilib Inštitut

Udeležba je brezplačna!

Prijave: Prijave sprejemajo preko e-prijavnice ali po faxu: (02) 220 87 11. Iz organizacijskih potreb vas prosijo, da jim morebitno kasnejšo odjavo sporočite najkasneje do 8. 10. 2012.

Dodatne informacije: Podrobnejše informacije najdete tukaj ali se obrnite na Petro Hartman, Tel: (01) 430 37 51, petra@ekvilib.org.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj