Skupni sejemski nastop na mednarodnem sejmu GITEX 2010, Dubaj, Združeni arabski emirati (ZAE)

Skupni sejemski nastop na mednarodnem sejmu GITEX 2010, Dubaj, Združeni arabski emirati (ZAE)

16. 03. 2010

Datum: 17. - 21. oktober 2010

Kraj: Dubaj, Združeni arabski emirati (ZAE)

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na Mednarodnem sejmu GITEX 2010, ki bo potekal od 17. do 21. oktobra 2010 v Dubaju, Združeni arabski emirati (ZAE).

MEDNARODNI SEJEM GITEX 2010 je največji dogodek s področja informacijske tehnologije na Bližnjem Vzhodu. V letu 2009 se je na sejmu predstavilo 3.000 razstavljavcev iz 65 držav, sejem pa je obiskalo 133.000 obiskovalcev iz 134 držav. Na sejmu se predstavljajo naslednje tehnologije in storitve: napredne ISP rešitve, e-poslovna in spletna orodja, večjezična industrijska programska oprema, mobilne in WAP tehnologije, mreženje in poslovne komunikacije, IT sistemi, komponente, svetovanje in izobraževanje, CRM aplikacije, shranjevanje podatkov, aplikacije za virtualno resničnost, multimedija, AIDC, online informacijski sistemi, tehnologije za kartice, varnostne storitve, upravljanje z informacijami, ravnanje s financami in denarjem- stojna in programska oprema, storitve in animacija, internetne storitve in brskalniki, digitalno in grafično oblikovanje.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.gitex.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na MEDNARODNEM SEJMU GITEX 2010, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 20.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitev razstavnega prostora ter obveznih dodatnih stroškov (prijava, vpis v sejemski katalog, tehnični priključki) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec nam pošljite najkasneje do četrtka, 25. marca 2010.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj