Vabilo na mednarodno gospodarsko konferenco Sarajevo Business Forum 2010

Vabilo na mednarodno gospodarsko konferenco Sarajevo Business Forum 2010

16. 03. 2010

Datum: 6. in 7. april 2010

Kraj: Sarajevo, Bosna in Hercegovina

6. in 7. aprila 2010 bo v Sarajevu potekala mednarodna gospodarska konferenca »Sarajevo Business Forum 2010«. Konferenca poteka v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve BiH. Podpira jo Islamska razvojna banka. Konferenca bo namenjena predvsem ugotavljanju možnosti za skupne projekte v kmetijstvu, turizmu, infrastrukturi in energetiki.

Udeležba slovenskih podjetij, ki želijo prodreti na trg BiH, bo na navedeni konferenci zelo koristna, saj je to prva tovrstna konferenca na tem prostoru, ki predstavlja velik potencial v navezavi stikov med Evropo in islamskim svetom.

Konference, ki bo potekala pod pokroviteljstvom takrat predsedujočega Predsedstva BiH Harisa Silajdžića, se bodo med drugimi udeležili, bivši predsednik vlade Malezije Tun Dr. Mahathir Mohamad, predsednik vlade Turčije Erdogan, zunanji minister Turčije Davatouglu. Vabljeni so tudi predsedniki in predsedniki vlad Hrvaške in Srbije. Globalni medijski partner konference bo Al-jazeera, konferenca pa se bo prenašala »v živo«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj