Izhodna gospodarska delegacija v Avstrijo

Izhodna gospodarska delegacija v Avstrijo

17. 07. 2012

Bilateralni razgovori na Mednarodnem lesnem sejmu v Celovcu

Datum: 30. avgust 2012, od 9.00 do 12.30 ure

Kraj: Sejmišče v Celovcu (Klagenfurter Messe), Messeplatz 1, 9020 Klagenfurt am Wörthersee, Messe-Centrum 5, 1. nadstropje, dvorani 1 in 2

Koroška gospodarska zbornica in Gospodarska zbornica Slovenije vas v sklopu mreže New Alpe Adria vabita na bilateralne razgovore med predstavniki podjetij regije Alpe Adria ter JV Evrope, ki bodo na Mednarodnem lesnem sejmu v Celovcu. Dogodek je odlična priložnost za srečanje s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, izmenjavo izkušenj ter spoznavanje novih tehnik in izdelkov, razstavljenih na sejmu.

Prijave: Registracija poteka preko spletne aplikacije www.b2match.eu/timberfair2012. Prijava je možna do 19. julija 2012!

Po opravljeni registraciji na www.b2match.eu/timberfair2012 bodo na voljo profili in želje prijavljenih podjetij. Predstavniki podjetij boste sami lahko izbrali sogovornike za bilateralne razgovore. Nekaj dni pred dogodkom boste prejeli individualne urnike razgovorov.

Uradni jezik dogodka je angleški. Po potrebi lahko organizator zagotovi simultano prevajanje. V kolikor potrebujete prevajalca v času bilateralnih razgovorov, jih o tem obvestite.

Po zaključku razgovorov se lahko udeležite predstavitve »Celovški gozdni in lesni impulzi« (od 13.00 do 17.00 ure). V kolikor vas zanima udeležba na tej predstavitvi, vas prosijo, da pošljite prijavo na e-naslov: patricia.grausberg@wkk.or.at v angleškem ali nemškem jeziku.

Kotizacije za udeležbo na bilateralnih razgovorih in predstavitvi »Celovški gozdni in lesni impulzi« ni.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije so vam na voljo na e-naslovu: masa.repez@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj