Mednarodno kooperacijsko srečanje (MEGRA + Umna raba energije) v okviru mednarodnega sejma MEGRA v Gornji Radgoni

Mednarodno kooperacijsko srečanje (MEGRA + Umna raba energije) v okviru mednarodnega sejma MEGRA v Gornji Radgoni

10. 03. 2010

Datum: 25. marec 2010

Kraj: Gornja Radgona

Mednarodno kooperacijsko srečanje MEGRA + Umna raba energije, ki bo potekalo 25. marca 2010 v okviru mednarodnega sejma MEGRA v Gornji Radgoni. Srečanje organizira Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network v sodelovanju s Pomurskim sejmom in Gospodarsko zbornico Slovenije.

Srečanje je namenjeno podjetjem iz srednje in jugovzhodne Evrope, ki iščejo nove poslovne partnerje na področju komercialnega, tehničnega in finančnega sodelovanja. Sestanki bodo potekali kot individualna srečanja z izbranimi podjetji, ki si jih bodo udeleženci izbrali na osnovi profila podjetja.

K sodelovanju so vabljena vsa zainteresirana podjetja na sledečih področjih:

  • Gradbeništvo
  • Obnovljivi viri energije
  • Urbano okolje
  • Varstvo in upravljanje z okoljem

Kotizacija znaša 80 € (neto) za udeleženca in vključuje natisnjen katalog vseh udeležencev, plan individualnih sestankov, osvežilne napitke na kooperacijskem srečanju, prost vstop na sejmišče 25. marca 2010 ter degustacijo vin in prigrizke. Stroške potovanja in nastanitve udeleženci pokrivajo sami.

Prijave: Zainteresirana podjetja se lahko prijavijo preko spletnega orodja Enterprise Europe Network v angleškem jeziku: www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/home.cfm?EventID=2258 ali preko nacionalnega partnerja Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network. Prijavnico najdete tudi na spletnem naslovu: www.japti.si/resources/files/doc/novice_dogodki/Prijavnica_MEGRA.doc.

Rok za prijavo na srečanje je 10. marec 2010.

Dodatne informacije: Več informacij o srečanju na spletnem naslovu: http://energija-gradnja.mra.si. Za vprašanja so vam na voljo po e-pošti: een@mra.si ali po telefonu: (02) 333 13 02, Kontaktna oseba: g. Peter Ekart.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj