Poslovna srečanja s podjetjem Apple UK

Poslovna srečanja s podjetjem Apple UK

22. 05. 2012

Datum: 5. in 6. junij 2012

Kraj: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza - 7. nadstropje

5. in 6. junija 2012 bo Slovenijo obiskal »technology evangelist« britanske izpostave podjetja Apple, g. Steven Woolcock. Želi se sestati z vnaprej izbranimi slovenskimi podjetji, ki razvijajo oziroma ponujajo »iOS aplikacije«. Pripravljen pa se je tudi srečati s podjetji, ki so prisotni na drugih trgih in nameravajo razširiti svoje delovanje na iOS področje.

Ob tej priložnosti Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z RSG Kapital in Hekovnikom organizira poslovna srečanja (B2B), ki bodo potekala 5. in 6. junija 2012 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza - 7. nadstropje.

Prijave: Zainteresirana slovenska podjetja in razvijalce vabijo, da izpolnete prijavnico za razgovore in pripravite kratko predstavitev vaše aplikacije v angleškem jeziku. Prijavnico in predstavitev pošljite na e-naslov: Simona.Rataj@gzs.si, najkasneje do 31. 5. 2012. Po tem roku bodo pripravili seznam razgovorov, urnik boste prejeli 1. 6. 2012. V kolikor vaš poslovni predlog ne bo odgovarjal pričakovanjem podjetja Apple, vas bodo o tem predhodno obvestili.

Dogodek je za slovenska podjetja brezplačen.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Simona Rataj, Tel: (01) 58 98 139, E-pošta: simona.rataj@gzs.si, Spletna stran: www.gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj