Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v najem za poslovanje fotokopirnice in drugih s tem povezanih storitev ter postavitev fotokopirnega stroja v knjižnici Pravne fakultete

Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v najem za poslovanje fotokopirnice in drugih s tem povezanih storitev ter postavitev fotokopirnega stroja v knjižnici Pravne fakultete

22. 05. 2012

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 36, Datum: 18. 5. 2012, Stran: 1026

Predmet razpisa: Predmet oddaje v najem je neopremljen poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju fakultete, v izmeri 19,90 m2 površine za poslovanje fotokopirnice ter prostor v knjižnici Pravne fakultete za postavitev običajnega fotokopirnega stroja.

Prostor, ki je predmet oddaje, se uporablja izključno za dejavnost fotokopiranja in drugih s tem povezanih storitev, kot so na primer: vezava, sortiranje in podobno.

Izhodiščna najemnina znaša 25,00 €/m2 brez DDV na mesec. V ceno je vključen strošek za vodo, komunalne storitve, ogrevanje in prispevki za uporabo stavbnega zemljišča, medtem ko se strošek elektrike obračunava posebej na podlagi odštevalnega električnega števca. V znesek ni vključen strošek porabljenih telefonskih impulzov in čiščenja.

Razpisnik: Univerza v Ljubljani, Pravna fakulteta

Rok: Rok za oddajo ponudb je 25. 5. 2012 do 12. ure.

Dodatne informacije: Univerza v Ljubljani, Pravna fakulteta, Kontaktna oseba: Alenka Eržen, Tel: (01) 42-03-112, E-mail: alenka.erzen@pf.uni-lj.si.

Vsi zainteresirani ponudniki imajo možnost ogleda ponujenega poslovnega prostora. Ogled bo potekal v torek, 22. 5. 2012 ob 9. uri. Po predhodnem dogovoru je možen tudi dodaten termin ogleda.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani: www.pf.uni-lj.si in na naslovu: Poljanski nasip 2, 1000 Ljubljana, 1000 Ljubljana.

Več: www.uradni-list.si/_pdf/2012/Ra/r2012036.pdf

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj