Brezplačni spletni seminar - »Kako varni smo v pametnih stavbah?«

Brezplačni spletni seminar - »Kako varni smo v pametnih stavbah?«

15. 12. 2020

Datum: 17. december 2020, od 12.00 do 13.00 ure

Kraj: na spletu

Naraščajoče število naprav, povezanih v različne sisteme, med katerimi so nekatere odprte neposredno na internet, ogroža varnost nas in naših podatkov, s tem pa tudi naših zasebnih in poslovnih sredstev.

Nekoč je to veljalo zgolj za področje informacijskih tehnologij.

Kaj pa sedaj?

Kaj z vidika kibernetske varnosti (lahko) pomeni »pametna stavba« ali »pametno mesto«?

Kaj se je spremenilo od »dobrih starih časov«? Od kje prežijo nevarnosti, kako jih lahko najdemo in kako narediti cel ekosistem bolj varen? To bo glavna tema tega online srečanja, ki jo bo predstavil Milan Gabor.

Milan Gabor je certificirani etični heker, ki rad analizira, kreka, heka in uničuje razne informacijske sisteme. Poleg vsega tega uživa v predavanjih in obiskih hekerskih konferenc. Je tudi direktor podjetja Viris d. o. o..

Spletni dogodek bo trajal eno uro. Od tega bo 40 minut namenjenih predavanju, 20 minut pa vprašanjem in odgovorom v zvezi s tem.

Udeležba je brezplačna.

Dogodek organizira Slovenski gradbeni grozd (SGG), v sodelovanju s konzorcijem projekta CYBERSECURELIGHT in podjetjem Viris d. o. o., članom SGG.

Cybersecurelight projekt je Evropsko strateško partnerstvo grozdov za investicije na področju pametne specializacije, ki se izvaja v okviru programa COSME.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj