Razpis za nagrado EuroCloud Slovenija 2012

Razpis za nagrado EuroCloud Slovenija 2012

08. 05. 2012

Vir in informacije: http://eurocloud.si/lang/sl/2012/02/16/best-eurocloud-award-2012-competition-announcement/, 16. 2. 2012

Nagrada EuroCloud Slovenija je namenjena ponudnikom storitev računalništva v oblaku, ki so dejavni na slovenskem trgu, in bo letos podeljena drugič. Zmagovalci slovenskega tekmovanja pa bodo tekmovali v konkurenci z drugimi sodelujočimi državami evropsko EuroCloudnagrado.

Nagrado EuroCloud Slovenija podeljujeta Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije in Zavod e-Oblak (EuroCloud Slovenija).

Cilj nagrade je spodbujanje razvoja, trženja in uporabe rešitev v oblaku.

Tekmovalne kategorije:

  1. Najboljše slovensko Startup podjetje
  2. Najboljša storitev v oblaku
  3. Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v gospodarstvu
  4. Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v javni upravi
  5. Najboljši primer izboljšanja učinkovitosti podjetja z uporabo storitev v oblaku

Kdo se lahko prijavi?

Za nagrado EuroCloud Slovenija se lahko prijavijo vsa podjetja, ki imajo sedež v Sloveniji. To pomeni, da mora imeti podjetje svoj sedež oziroma vsaj eno pisarno v Sloveniji, njihove rešitve pa morajo biti prisotne na slovenskem trgu. Podjetja, ki kandidirajo za nagrado v kategoriji “Start-Up”, ne smejo biti dejavna na slovenskem trgu več kot 3 leta. Članstvo v EuroCloud Slovenija ni pogoj za sodelovanje.

Nagrajeno podjetje oziroma rešitev bosta prejela plaketo ter znak Nagrade Eurocloud Slovenija v elektronski obliki za uporabo na svojih spletnih straneh. Nagrajene storitve oziroma podjetja bodo kandidati za Nagrado Eurocloud Evropa in bodo predstavljene junija na Evropskem kongresu Eurocloud.

Način prijave: Prijava za nagrado EuroClouda Slovenija je brezplačna. Prijavnico za razpis najdete in izpolnite na spletnem naslovu: http://si.eurocloud-awards.eu/.Vse oddane prijave morajo biti v angleškem jeziku.

Ključni datumi:

  • Rok za prijavo je 14. maj 2012, razen za prijavo v kategoriji za najboljše slovensko Startup podjetje. Rok za to prijavo je do konca meseca avgusta 2012.
  • Finalisti bodo objavljeni do 18. maja 2012.
  • Podelitev nagrad bo potekala 23. maja 2012, na dogodku “EuroCloud day” v hotelu Metropol v Portorožu.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so prijaviteljem na voljo na e-naslovu: info@eurocloud.si.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj