Digitalna slavnostna podelitev nagrad najuspešnejšim tujim investitorjem v letu 2020 - FDI Award Slovenia 2020

Digitalna slavnostna podelitev nagrad najuspešnejšim tujim investitorjem v letu 2020 - FDI Award Slovenia 2020

15. 12. 2020

Datum: 16. december 2020, ob 16.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM (ID: 987 8596 9505)

Vabljeni k sestavljanju uspešnih poslovnih zgodb tujih investitorjev, s katerimi bomo na slavnostni podelitvi FDI Award Slovenia 2020 z inovativnim razmišljanjem reinovirali pogled na uspeh.

Kaj prinaša nova realnost, kdo od tujih vlagateljev je v ospredju in kako se čuti duh »zeleno, ustvarjalno, pametno«, boste izvedeli na digitalni slavnostni prireditvi FDI Award Slovenia 2020.

Na letošnji podelitvi nagrad v štirih kategorijah si bosta preteklost in prihodnost podali roke. Popotnico letošnjim novim nagrajencem bodo namreč izrekli nagrajenci preteklega leta. Predstavniki podjetij Systemair d.o.o., Swarco Lea d.o.o. ter Iscraemeco d.d. bodo z vsemi nami delili unikatne načine spodbujanja inovacij v svojih uspešnih podjetjih. V letu, ko je gospodarstvo pretresala pandemija Covid-19, je namreč še toliko bolj dragoceno, da med seboj delimo izkušnje in dobre prakse, in se tako bolje pripravimo na vstop v novo realnost!

Vabljeni, da v sredo, 16. decembra, ob 16.00 uri obiščete našo spletno stran in preko gumba PRIJAVA postanete naše digitalno občinstvo.

Pustite se inspirirati s pomočjo letošnjih vrhunskih nagrajencev!

Podelitev nagrad FDI Award Slovenia organizira javna agencija SPIRIT Slovenija s financno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj