Brezplačni dogodki – »Business speed networking«

Brezplačni dogodki – »Business speed networking«

08. 05. 2012

Business speed networking predstavlja hiter, zabaven in optimalen način za spoznavanje ljudi, kot novih potencialnih partnerjev ali možnost predstavljanja novih poslovnih idej. Je svetovni pristop za spoznavanje, mreženje, druženje in navezovanje stikov ob zamenjavi sogovornikov na 7 minut.

Za uspešen posel so ključnega pomena odlične poslovne povezave. Včasih je težko neposredno vzpostaviti stik s sogovornikom o možnem poslovnem sodelovanju, saj ne moremo kar pristopiti k neznancu in mu v roke stisniti svojo vizitko.

Do sedaj. Od danes bo drugače!

V podjetju Bisnode so se odločili, da pričnejo z organizacijo t.i. Business Speed Networking dogodkov. Potekali bodo redno na izbranih lokacijah in bodo brezplačni.

Kaj je BUSINESS SPEED NETWORKING?
BUSIENSS SPEED NETWORKING predstavlja hiter, zabaven in optimalen način za spoznavanje ljudi, kot novih potencialnih partnerjev ali možnost predstavljanja novih poslovnih idej– v živo.

Business Speed Networking je svetovni pristop za spoznavanje, mreženje, druženje in navezovanje stikov ob zamenjavi sogovornikov na 7 minut.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na telefonski številki: (01) 62 02 700 ali e-naslovu: marketing@bisnode.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj