Gospodarska delegacija na Japonsko in v Republiko Korejo

Gospodarska delegacija na Japonsko in v Republiko Korejo

10. 04. 2012

Datum: 28. – 30. maj 2012

Kraj: Japonska in v Republika Koreja

Vabilo slovenskim podjetjem za udeležbo v gospodarski delegaciji na Japonsko in v Republiko Korejo, 28. – 30. maj 2012

Ministrstvo za zunanje zadeve bo v času od 28. do 30. maja 2012 organiziralo obisk gospodarske delegacije na Japonskem in v Republiki Koreji, ki jo bo predvidoma vodil Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve RS.

V okviru obiska na Japonskem bo 28. maja v Tokiu organizirana poslovna konferenca z dvostranskimi (B2B) srečanji z japonskimi podjetji. V skladu z vašim interesom bo po možnosti organiziran tudi poseben program oz. sektorski pogovori. Obisk gospodarske delegacije se bo 29. in 30. maja nadaljeval v Republiki Koreji, kjer bo v Seulu potekal poslovni forum z B2B pogovori slovenskih podjetij s potencialnimi korejskimi partnerji. Podobno kot na Japonskem bo tudi v Koreji potekal posebni program za tiste slovenske gospodarske sektorje ali grozde, ki bodo za to vnaprej izrazili svoj interes.

Področja, na katerih se kažejo priložnosti za slovenska podjetja na japonskem oz. korejskem trgu so med drugim avtomobilska industrija (dobava komponent), logistika, montažni stanovanjski objekti, elektronska industrija in informacijska tehnologija (tehnologije vodenj procesov, sistemi za upravljanje).

Prijave: Predhodno bi želeli preveriti vaš interes za udeležbo v gospodarski delegaciji na Japonsko oz. v Republiko Korejo, zato vas vabijo, da natančno izpolnete elektronsko prijavnico (prijava je zaključena ob sporočilu: »Vaša prijava je bila uspešno oddana«). Hkrati vas tudi prosijo, da svojo prijavo oddate čim prej, najkasneje pa do 11. aprila 2012, s čimer boste omogočili, da učinkovito pripravijo poslovne dogodke in identificirajo vaše potencialne partnerje.

O kontaktnih podatkih sogovornikov, programu obiska ter vseh nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska vas bodo sproti obveščali.

Dodatne informacije: Dodatna pojasnila lahko dobite na Direktoratu za gospodarsko diplomacijo Ministrstva za zunanje zadeve RS, Kontaktna oseba: Rok Tomšič, Tel: (01) 478 22 88, (01) 478 20 00, e-mail: rok.tomsic@gov.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj