Javno povabilo za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu Tehnika 2010, Beograd, Srbija

Javno povabilo za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu Tehnika 2010, Beograd, Srbija

02. 03. 2010

Datum: od 11. do 15. maja 2010

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupni sejemski nastop na 54. mednarodnem sejmu TEHNIKA 2010, ki bo potekal od 11. do 15. maja 2010 na Beograjskem sejmišču v Beogradu, Srbija. Sejem TEHNIKA je najpomembnejši gospodarski in tehnološki poslovni dogodek v Srbiji in JV Evropi. V lanskem letu se je na sejmu predstavilo več kot 850 podjetij iz 23-ih držav ter ga obiskalo preko 26.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi naslednjih dejavnosti s področja elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacija, procesne tehnike, varjenja, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sajam.co.rs.

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu TEHNIKA, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 25.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitev razstavnega prostora ter obveznih dodatnih stroškov (prijava in vpis v sejemski katalog) krijejo podjetja sama.

Prijave: Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do 12. marca 2010, na enega izmed spodnjih e-mail naslovov.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, E-mail: matjaz.rovan@japti.si ali go. Milanko Jakopič, Tel: (01) 58 91 872, E-mail: milanka.jakopic@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj