Brezplačna spletna delavnica - »SPLETNA TRŽNICA AMAZON« - kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

Brezplačna spletna delavnica - »SPLETNA TRŽNICA AMAZON« - kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

10. 11. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 19. november 2020, od 10. do 13. ure

Kraj: na spletu preko aplikacije Microsoft Teams Meeting

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »SPLETNA TRŽNICA AMAZON« - kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri, ki bo potekala v četrtek, 19. novembra 2020, od 10.00 do 13. ure preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

Svetovna spletna prodaja še vedno strmo narašča zato sta digitalizacija poslovanja in vpeljava spletne prodaje v poslovno strategijo in poslovanje nujni za obstoj številnih podjetij. Ena izmed rešitev in poslovnih priložnosti kako z izdelki vstopiti v svetovni splet in jih ponuditi čim večjemu številu kupcev je Amazon, največja spletna tržnica in spletna platforma, ki z več kot 300 milijoni aktivnimi uporabniki, v več kot 180 državah, predstavlja nov prodajni kanal in izziv mnogim podjetjem tudi v Sloveniji.

Na spletni delavnici boste pogledali kakšne izzive prinaša slovenskim podjetjem prodaja na spletni tržnici Amazon, spoznali boste osnovne pojme, ki so ključni za začetek prodaje in uspešnega poslovanja na Amazonu, kakšne so priložnosti, pasti, kako in zakaj se vključiti in priključiti največji prodajni spletni platformi. 

Vsebina spletne delavnice:

  • Uvodna predstavitev spletne tržnice Amazon
  • Modeli in načini prodaje na Amazonu (kako odpreti račun, stroški, itd)
  • Kateri standardi GS1 so pomembni za registracijo izdelka na Amazonu
  • Kako izdelke identificiramo in označimo
  • Amazon FBA - logistika
  • Praktični primeri
  • Razumevanje zmožnosti, zahtev in posledic prodaje na Amazonu

Spletno delavnico bosta povezovala in neposredno odgovarjala na vaša vprašanja Jernej Mežan, specialist za taktično nabavo IT software kategorije s fokusom na optimizacijo delovnih procesov in globalno standardizacijo predmetov nabave pri Amazonu ter Matjaž Martini, tehnični svetovalec in strokovnjak za globalno identifikacijo in črtno kodiranje v GS1 Slovenija.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj