Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 5: Inovacija - mati in oče razvoja podjetja«

Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 5: Inovacija - mati in oče razvoja podjetja«

10. 11. 2020

Datum: 8. december 2020, ob 14. uri

Kraj: online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Podjetja, ki trgu ne prinašajo novosti, so dolgočasna. Trditev, ki sem jo postavil, naj bi marsikatero podjetniško ‘spanje’ prebudilo in ga osvestilo, da živimo v dobi ‘dogajanja’ in da je podjetje uspešno in opazno le, če za svojo opaznost kaj naredi. In kaj lahko za uspešnost naredi? Razmišlja o možnostih, da trgu ponudi nekaj edinstvenega s čimer se otrese konkurence in ustvari sebi zveste odjemalce. Proces uspeha gradi inovacijska podjetniška kultura, ki spodbuja slehernega v podjetju, da soustvarja konkurenčno prednost.

Česa se boste naučili:

  • Spoznali boste, da je inovacija vsaka uporabna novost, katere koristnost se je potrdila na trgu.
  • Dobili boste vpogled na področja, kjer jih je mogoče uvesti in kako do njih sploh pridemo.
  • V pomoč vam bodo uspešne rešitve inovativnih podjetij, ki so prepoznala tržne priložnosti in razvila edinstvene konkurenčne produkte in uspela.
  • Srečanje bo oplemeniteno z delavnico na aktualno temo.

Predavatelj: doc. dr. Andrej Pompe - svojo profesionalno pot je začel kot tržni raziskovalec in vodja sejemske dejavnosti v podjetju Iskra. Za tem ga je za kratek čas je odneslo v svet oglaševanja, kjer je svojo kariero začel kot direktor projektov v oglaševalski agenciji Studio Marketing, kasneje pa tudi kot marketinški direktor v računalniškem podjetju Hermes Plus. Leta 1991 je skupaj s partnerjema ustanovil agencijo za tržne komunikacije Formitas BBDO, kjer je dobro desetletje opravljal delo kreativnega direktorja. V zadnjih letih v Formitasu deluje kot svetovalec za strateška komunikacijska vprašanja. Je direktor in idejno-vsebinski vodja mednarodne poslovne šole BrandBusinessSchool ter predavatelj na GEA College - Fakulteti za podjetništvo in Centru višjih šol. Leta 2004 je kreiral in skupaj s sodelavci izvedel prvi študij brandinga v Sloveniji, veliko študij s področja trženja in brandinga pa je strnil tudi v strokovne ter znanstvene članke in knjige. Leta 2014 je doktoriral na temo Znamke mesta. Kot predavatelj se redno udeležuje različnih okroglih miz, predavanj in simpozijev, sodeluje pa tudi v strokovnih komisijah in žirijah. V Formitasu, katerega solastnik je, je nastala tržno-komunikacijska akcija desetletja:  Štartaj Slovenija. Svojo ustvarjalnost pa rad izraža tudi skozi glasbo.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj