Gospodarska delegacija na Slovaško

Gospodarska delegacija na Slovaško

13. 03. 2012

Datum: 12. in 13. april 2012

Kraj: Bratislava, Slovaška

Vabilo k sodelovanju v gospodarski delegaciji ob obisku predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka na Slovaškem, 12. in 13. april 2012.

12. in 13. aprila 2012 bo potekal uradni obisk predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka v Slovaški republiki. Vabijo vas, da sodelujete v gospodarski delegaciji, ki bo spremljala predsednika.

V okviru obiska bo organizirana poslovna konferenca v Bratislavi ter dvostranska srečanja s slovaškimi podjetji. Kontakte slovaških sogovornikov boste prejeli še pred obiskom. V skladu z vašim interesom bo po možnosti organiziran tudi poseben program oz. sektorski pogovori.

Področja, na katerih se kažejo preverjene priložnosti za slovenska podjetja na slovaškem trgu so med drugimi avtomobilska industrija, farmacevtska industrija, elektrotehnika in elektronika, informacijska tehnologija, strojna industrija, energetika in obnovljivi viri, turizem in medicinski turizem, kmetijstvo, lesna ter papirna industrija.

Za udeležence delegacije je predvideno posebno letalo. Predvideni odhod je 12. aprila zjutraj, prihod v Ljubljano 13. aprila zvečer. O nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.

Prijave: Prosijo vas, da v primeru interesa za udeležbo v gospodarski delegaciji natančno izpolnite elektronsko prijavnico do vključno ponedeljka, 12. marca 2012 (prijava je zaključena ob sporočilu: »Vaša prijava je bila uspešno oddana«). Prosijo vas, da rok upoštevate, saj bodo kasnejše prijave sprejete le izjemoma.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, Kontaktni osebi: Roman Weixlerja, Tel: (01) 478 2375, E-mail: roman.weixler@gov.si in Anita Dravec, Tel: (01) 478 2313, E-mail: anita.dravec@gov.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj