Banka Koper tudi letos organizira študentski natečaj »Customer Satisfaction University Award«

Banka Koper tudi letos organizira študentski natečaj »Customer Satisfaction University Award«

06. 03. 2012

Vir in informacije: Banka Koper, 20. 2. 2012, www.banka-koper.si

Po lanskem uspešno izvedenem natečaju »Customer Satisfaction University Award«, Banka Koper letos ponovno organizira študentski natečaj, ki v Sloveniji poteka pod naslovom: »Predstavi idejo! Le skupaj s tabo lahko rastemo.«

Namen natečaja je ponuditi študentom priložnost, da s svežimi idejami in svojo kreativnostjo ponudijo nekaj odličnih predlogov, s katerimi bi bančno poslovanje približali predstavam komitentov o idealni banki. Natečaj je obenem priložnost za študente, da pridobijo nova znanja, praktične izkušnje s poslovnega sveta, v domačem in mednarodnem prostoru.

Študenti se bodo tudi letos pomerili v dveh tematskih področjih, ki bosta znani v nadaljevanju razpisnega obdobja. Predstavniki zmagovalnih ekip, iz vsake za posamezno področje, bodo nagrajeni s trimesečno prakso v Banki Koper z možnostjo naknadne zaposlitve. Zmagovalni ekipi se bosta v nadaljevanju natečaja pomerili še z zmagovalnimi ekipami drugih bank članic skupine Intesa Sanpaolo. Od tod pa zmagovalce za nagrado čaka še pripravništvo na sedežu Divizije hčerinskih bank v Milanu, ali pa poletno šolanje na eni izmed vodilnih italijanskih univerz. Lani sta na finalnem mednarodnem natečaju v Milanu zmagala prav slovenska študenta Mary Servatius s Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije in Blaž Intihar s Fakultete za management, oba Univerza na Primorskem, z idejo »Naša Banka v vašem žepu«.

Rok: Rok za prijavo na natečaj je do 20. marca 2012.

Dodatne informacije: Več informacij o pravilih natečaja najdete na spletnem naslovu: www.banka-koper.si/university_award.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj