VIP večer – gostja večera bo Andreja Jernejčič (predavateljica, managerka, piarkovka, pisateljica in podjetnica)

VIP večer – gostja večera bo Andreja Jernejčič (predavateljica, managerka, piarkovka, pisateljica in podjetnica)

06. 03. 2012

Datum: 8. marec 2012, ob 19.00 uri

Kraj: v prostorih Kiberpipe, Kersnikova 6, Ljubljana

V četrtek, 8. marca 2012, vas Ljubljanski univerzitetni inkubator in Kiberpipa vabita na VIP večer s prav posebno žensko – predavateljico, managerko, piarkovko, pisateljico in tudi podjetnico Andrejo Jernejčič.

Rdeča nit živahnega druženja bo, kako lahko dosežete brezplačne objave v medijih in skrbite za vaš osebni piar, kako lahko poskrbite za promocijo vaših dejavnosti in kako dosežete uspešno sodelovanje z mediji. Pri tem bodo konkretne nasvete črpali iz gostjinih bogatih izkušenj, njenem delu z različnimi uglednimi strankami in iz njene zgodbe, kako si je pridobila zaupanje najuspešnejših slovenskih podjetij, managerjev in tudi ministrov.

Mag. Andreja Jernejčič je ena najvidnejših piarovk v slovenskem prostoru. Danes direktorica za svetovanje in izobraževanje Lin&Nil, piše in vodi delavnice o komuniciranju, javnem nastopanju, internem komuniciranju in organizaciji dogodkov tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Menedžerske izkušnje je nabirala kot izvršna direktorica v Infonet medii, direktorica korporativnega komuniciranja za Slovenijo in jugovzhodne države v IBM Slovenija ter pomočnica uprave v SIJ — Slovenski industriji jekla. Pred tem je bila zaposlena v piaru kot tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato in pomočnica direktorice v Uradu Vlade RS za informiranje. Kariero pa je začela v medijskem svetu. V 15-letnih izkušnjah je kot novinarka in pozneje urednica delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih. Napisala je knjigo Kako uspešno sodelovati z mediji — priročnik za vsakogar (prvi tovrstni priročnik pri nas), ki je bil takoj razprodan, aprila pa bo predstavila novo Skrivnosti javnega nastopanja za vsakogar.

VIP večer bo potekal v četrtek, 8. marca 2012, ob 19.00 uri v prostorih Kiberpipe, Kersnikova 6, Ljubljana. Druženje bo potekalo v obliki pogovora z gostjo, srečanje pa bodo neformalno nadaljevali v kavarnici Metropol, kjer bo veliko priložnosti za sproščen klepet.

Prijave: Vstop na dogodek je prost, nanj pa se prijavite preko spletne strani.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj