Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

06. 03. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN- feb - 49

Italijansko podjetje, specializirano v izdelavi svetil iz naravnega kamna, išče podjetja, ki se ukvarjajo z borznim posredništvom, agente, predstavnike, ter distributerje za svoje izdelke. Prav tako so zainteresirani za možnost združitve s tujimi potencialnimi partnerji.

EEN- feb - 50

Litvansko podjetje specializirano v prodaji kemičnih izdelkov ter tehničnih plinov, išče partnerje za združitev ter nudi logistične, transportne in podizvajalske storitve.

EEN- feb - 51

Poljsko podjetje specializirano v rezanju cevi ter avtomatiziranemu strugarstvu in varjenju, ponuja podizvajalske storitve.

EEN- feb - 52

Poljsko podjetje, ki proizvaja fasade iz aluminija in stekla, aluminijska okna in vrata, išče partnerje v tujini. Podjetje ponuja podizvajalske storitve za izdelovanje fasad iz aluminija in stekla za javne objekte ter industrijske stavbe (nebotičnike, pisarne, trgovske centre,…). Podjetje prav tako ponuja transportne in logistične storitve.

EEN- feb - 53

Poljsko podjetje, ki proizvaja gradbene odre ter šotorske dvorane, ponuja podizvajalske storitve podjetjem, ki se ukvarjajo z proizvodnjo enakih izdelkov, prav tako se zanimajo za možnost združitve.

EEN- feb - 54

Poljsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo turističnih izdelkov , išče trgovske posrednike (distributerje) v državah Evropske Unije in Srbiji, Islandiji ter Švici.

EEN- feb - 55

Poljsko podjetje specializirano v proizvodnji odlitkov iz železa in aluminija, išče distributerje v državah Evropske Unije. Podjetje prav tako ponuja podizvajalke storitve v tej dejavnosti.

EEN- feb - 56

Poljsko podjetje, ki je prisotno na tržišču od leta1999 inspecializirano v prodaji pohištva, ponuja predstavniške storitve na področju poljskega tržišča.

EEN- feb - 57

Litvansko podjetje, ki proizvaja prehrambene dodatke iz kalija in magnezija, išče posredniške storitve ter ponuja podizvajalske storitve.

EEN- feb - 58

Italijansko podjetje, specializirano za kontrolno opremo v aeronavtičnem in avtomobilskem sektorju, ponuja podizvajalske storitve za evropska podjetja, ki delujejo v aeronavtičnem in avtomobilskem sektorju.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj