Brezplačni dogodek: »Predstavitev certifikatov«

Brezplačni dogodek: »Predstavitev certifikatov«

28. 02. 2012

Datum: 6. marec 2012, ob 15.30 uri

Kraj: GZS, Dimičeva 9, Ljubljana (dvorana G)

Katerega?

Kaj sploh je certifikat? Katere certifikate ponuja slovenski trg? Kako jih pridobimo? Kakšni so učinki ob pridobitvi certifikata?

Dandanes je na trgu moč zaznati veliko certifikatov, ki ponujajo določeno kakovost na svojem področju. Ker se vsi certifikati med seboj malce razlikujejo ali pokrivajo drugo področje, so se v Life Learning Academia odločili, da organizirajo in vas povabijo na brezplačni dogodek: »Predstavitev certifikatov«, ki bo 6. marca 2012, ob 15.30 uri na GZS (Dimičeva 9, Ljubljana) v dvorani G.

Vodstva organizacij se namreč vse bolj zavedajo, da imajo pridobitve certifikatov poleg družbene odgovornosti tudi dobre učinke na različnih nivojih. Nekatere učinke certifikatov je moč zaznati takoj, drugi pa so dolgoročni, zato jih je moč zaznati kasneje. Pričakovanja s strani organizacij o učinkih so predvsem v ekonomskih in učinkih oz. izboljšanja delovne storilnosti.

S certifikati izboljšujemo delovno klimo, procese izobraževanj, kreativnosti, okoljsko ozaveščenost, in še in še.

Namen dogodka je na enem mestu predstaviti koncept nekaterih certifikatov – vsakega posebej in njegovo filozofijo delovanja in uvajanja v delovni proces, njegove prednosti, pogoje pridobitve, itd.

Predviden program / predstavitve certifikatov:

V programu so predvidene predstavitve naslednjih certifikatov in standardov: ISO 9001-2000, ISO 14001, Learning Brand – certifikat za učečo se organizacijo, Jezikovni certifikati, Odlična organizacija, Družini prijazno podjetje, Eko šola, itd.

*organizator si pridržuje pravico do spremembe programa

Tako imate možnost, da se na enem mestu osredotočite na vse predstavljene certifikate/standarde in tako pridobite vse potrebne informacije na enem mestu.

Udeležba je brezplačna!

Prijave: Prijavnico najdete tukaj. Prijave zbirajo do 4. 3. 2012 oz. do zasedenosti mest, na e-naslov: anamari@llacademia.com ali preko pošte na naslov: Life Learning Academia L.t.d., p.p. 118, Domžale.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj