Brezplačni dogodek - »PC Standard praznuje«, Velenje

Brezplačni dogodek - »PC Standard praznuje«, Velenje

29. 09. 2020

Datum: 30. september 2020, od 17.00 do 19.00 ure

Kraj: Podjetniški center Standard, Velenje in preko spleta

V sredo, 30. septembra 2020, ob 17. uri v Podjetniškem centru Standard pripravljajo praznovanje ob 5. obletnice delovanja PC Standard in nove ekipe SAŠA inkubatorja.

V petih letih je Podjetniški center Standard postal dom najboljših zagonskih podjetij SAŠA regije. V SAŠA inkubatorju je zraslo 61 novih podjetij, ki so skupaj ustvarila 85 novih delovnih mest. V programe, ki so jih skrbno zasnovali in izvedli, pa se je uspešno vključilo več kot 250 podjetij.

Na dogodku bo v družbi odličnih sogovornikov potekala živahna razprava o prihodnosti podpornega okolja in kako postati še boljši sopotnik podjetništvu v SAŠA regiji. Pridružili se bodo Matej Rus iz Tovarne podjemov in Iniciative Startup Slovenija, Branko Drobnak, predsednik Poslovnih angelov Slovenije, ter Franci Bratkovič, direktor Razvojnega centra Novo mesto. Pogovor bo moderiral Islam Mušić. Ker bo število obiskovalcev omejeno, bo dogodek v živo predvajan preko Facebook.

Ciljna skupina: Člani SAŠA inkubatorja, Podjetniki SAŠA regije, partnerji (zgolj povabljeni).

Sodelujoči na okrogli mizi: Matej Rus (Tovarna podjemov), Branko Drobnak (Poslovni angeli), Franci Bratkovič (Razvojni center Novo mesto), Karla Sitar (SAŠA inkubator)

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Ani Anžej, e-naslov: ana.anzej@sasainkubator.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj