Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

13. 11. 2009

 

EEN-nov-01

Znana danska dražbena hiša (umetnost, oblikovanje, starine, luksuzni dom) ponuja svoje storitve kot trgovinski posrednik in distributer za evropske proizvajalce specializiranih in unikatnih izdelkov.

EEN-nov-02

Dansko podjetje specializirano za proizvodnjo, oblikovanje in distribucijo avdio in hi-fi opreme, išče dolgoročno partnerstvo s tujimi podjetji, ki zagotavljajo distribucijo tako trgovskim verigam kot  trgovcem avdio in video opreme na drobno.

EEN-nov-03

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo kovinskih izdelkov išče partnerje v in se zanima za delo s podizvajalci ali zunanjimi izvajalci.

EEN-nov-04

Madžarsko podjetje specializirano za izgradnjo in prenovo zgradb, tesarstvo, tapetništvo in strojništvo ponuja svoje storitve v obliki podizvajalca v omenjenih panogah.

EEN-nov-05

Madžarsko podjetje specializirano za izgradnjo in prenovo zgradb, tesarstvo, tapetništvo in strojništvo  želi prodati industrijsko območje primerno za izgradnjo logističnega centra za špediterska oz. prevozniška podjetja. Podjetje je zainteresirano tudi za  sodelovanje  s partnerji z namenom ustanovitve skupnega podjetja na zgoraj omenjenem območju.

EEN-nov-06

Nemško podjetje specializirano za upogibanje cevi išče evropske trgovske posrednike, ki že imajo dobre stike z družbami dejavnimi na področju upogibanja, laserske tehnologije in oblikovanja cevi ter  želijo dopolniti ali razširiti obseg storitev.

EEN-nov-07

Italijanska obrtna družba, ki se ukvarja s praženjem kave, išče posrednike in distributerje za svoje proizvode.

EEN-nov-08

Družinsko podjetje iz Katalonije (Španija), ki pri proizvodnji in pakiranju kuhanega mesa uporablja kombinacijo tradicije in inovacij išče trgovske posrednike za distribucijo svojih izdelkov po Evropi in Bližnjem vzhodu.

EEN-nov-09

Italijansko podjetje, specializirano za zagotavljanje IT rešitev za podjetja se ponuja kot podizvajalec ali  zunanji izvajalec za dejavnosti v zvezi z industrijsko avtomatizacijo na področju fotovoltaike, ogrevalnih solarnih panelov in velikih vetrnih elektrarn.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

 

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

 

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Polona Matekovič

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: polona.matekovic@zrs.upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj