Javno povabilo za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu Gradnja in obnova 2010, Sarajevo, Bosna in Hercegovina

Javno povabilo za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu Gradnja in obnova 2010, Sarajevo, Bosna in Hercegovina

24. 02. 2010

Datum: od 18. do 21. maja 2010

Kraj: Bosna in Hercegovina

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupni sejemski nastop na mednarodnem sejmu GRADNJA IN OBNOVA 2010, ki bo potekal od 18. do 21. maja 2010 v Centru Skenderija v Sarajevu v Bosni in Hercegovini. Sejem GRADNJA IN OBNOVA je ena največjih sejemskih prireditev sarajevskega Centra Skenderija in ga tradicionalno obišče preko 30.000 obiskovalcev, na sejmu se je lansko leto predstavilo več kot 400 podjetij iz 15-ih držav.

Sejem je namenjen predstavitvi naslednjih dejavnosti s področja gradbeništva, plastike in gume, obrti, orodjarstva in orodjarskih strojev, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije in sanitarije, razsvetljave, instalacij, elektrotehnike in industrijske elektronike, komunalne opreme in opreme za zaščito okolja, gospodarskih vozil, prometa, logistike, nepremičnin, investicij in novih tehnologij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.skenderija.ba.

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu GRADNJA IN OBNOVA, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 15.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitev razstavnega prostora ter obveznih dodatnih stroškov (prijava in vpis v sejemski katalog) krijejo podjetja sama.

Prijave: Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do 12. marca 2010, na enega izmed spodnjih elektronskih naslovov.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, E-mail: matjaz.rovan@japti.si ali go. Milanko Jakopič, Tel: (01) 58 91 872, E-mail: milanka.jakopic@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj