Začel se je natečaj "Podjetna Primorska 2011/12"

Začel se je natečaj "Podjetna Primorska 2011/12"

31. 01. 2012

Vir in informacije: www.podjetniski-portal.si, 18.1.2012

Začela se je nova sezona natečaja za najboljši poslovni načrt Primorske »Podjetna Primorska 2011/12«, ki ga organizira Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske (UIP) v sodelovanju z Univerzo na Primorskem in partnerji.

Z natečajem iščejo inovativne poslovne ideje, ki jih posamezniki ali podjetniške skupine želijo uresničiti in ustanoviti svoje podjetje ob podpori UIP, najboljše tri pa bodo nagrajene z denarnimi in praktičnimi nagradami.

Z natečajem Podjetna Primorska 2011/12 sledijo cilju pospešiti realizacijo poslovnih idej z ustanovitvijo novih inovativnih podjetij, ki bodo razvojno naravnana kot tudi pospešiti pretok znanja iz univerze v gospodarstvo. Uspešnost lanskega natečaja je potrdila, da postaja podjetništvo vse bolj razširjeno in da je med nami veliko perspektivnih posameznikov z inovativnimi idejami, ki potrebujejo spodbudo in pomoč pri preboju v poslovni svet. Sodelovanje na natečaju ponuja to in še več.

Letošnji natečaj Podjetna Primorska je za udeležence še posebej privlačen, saj zmagovalcu ponuja možnost neposredne uvrstitve na mednarodni natečaj za najboljši poslovni načrt »Interino BizPlan Contest« v okviru čezmejnega projekta Interino, ki ga v sodelovanju s še sedmimi partnerji vodi UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske.

Natečaj je namenjen mladim, študentom, raziskovalcem, podjetnikom, akademikom in vsem drugim prebivalcem Primorske z inovativnimi poslovnimi idejami. Med vsemi prispelimi prijavami bo strokovna komisija izbrala 10 – 13 finalistov. Finalisti nato izdelajo dokončen poslovni načrt ob podpori podjetniškega tečaja in mentorjev. Zaključek natečaja z razglasitvijo najboljših poslovnih načrtov je predviden v mesecu maju 2012.

Celoten nagradni sklad znaša več kot 10.000 EUR. Prvi trije najboljši poslovni načrti bodo nagrajeni z denarnimi in praktičnimi nagradami.

Prijave: Na natečaju lahko sodelujete z izpolnjeno prijavnico (osnutek poslovnega načrta na dveh straneh). Rok za prijavo je 14.2.2012.

Dodatne informacije: Več informacij o natečaju najdete na spletni strani: www.podjetnaprimorska.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj